Amsterdam

Amsterdam – Cornelis Dopperkade 5III

Cornelis Dopperkade 5III

€ 795.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
128 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Cornelis Dopperkade 5-3, 1077 KL Amsterdam. Dit ruime en zeer lichte 3-kamerappartement van ca. 128m² is gelegen op de derde verdieping in een statig en goed onderhouden appartementencomplex. Het gebouw is voorzien van een lift en is gelegen op een unieke locatie in het levendige…

Cornelis Dopperkade 5-3, 1077 KL Amsterdam.

Dit ruime en zeer lichte 3-kamerappartement van ca. 128m² is gelegen op de derde verdieping in een statig en goed onderhouden appartementencomplex. Het gebouw is voorzien van een lift en is gelegen op een unieke locatie in het levendige Amsterdam Oud-Zuid. Het biedt een fraai uitzicht over het Zuider Amstelkanaal en de Beethovenstraat. Er is een huismeester en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Bereikbaarheid:

Het appartement ligt aan het prachtige Beatrixpark met op loopafstand het WTC en Station Zuid (in 10 min naar Schiphol). Met de tram (5 en 24) en de bus (65) is het centrum binnen handbereik. Daarnaast is het appartement zeer goed bereikbaar per auto vanaf de ring A-10 (afrit S108 en S109). Door de plannen aan de Zuidas zal deze omgeving zich de komende jaren nog verder positief ontwikkelen. Om de hoek treft u de Beethovenstraat met tal van gerenommeerde kledingzaken, alsmede diverse delicatessenwinkels, een supermarkt en restaurants. Diverse (internationale) scholen bevinden zich op loopafstand. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling:
Entree, hal met trappenhuis en lift.

Derde verdieping:
Entree, brede hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde een slaapkamer met inbouwkast incl. wasbak. Separaat toilet met fontein. Ruime slaapkamer met goed ingedeelde inbouwkasten en deur naar balkon op het zonnige zuiden is aan de achterzijde gelegen. In de slaapkamer bereikt u middels een deur toegang naar de badkamer met wastafel, douche en toilet. Aan de voorzijde bevindt zich de goed geproportioneerde keuken met inbouwkasten. Hier direct aangrenzend het balkon met prachtig uitzicht over het Zuider Amstelkanaal. Gekoppeld aan de keuken is de zeer praktische bijkeuken met C.V.-ketel (2020), de benodigde wasmachineaansluitingen en deur naar het balkon. Zeer lichte woonkamer met grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding. Middels schuifpui bereikt u het balkon op het zuiden. De woonkamer telt twee inbouwkasten. Het appartement beschikt tevens over een eigen berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 128m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Recht van erfpacht (AB 1937), de canon bedraagt € 155,19 per jaar. Tijdvak loopt tot 15 juni 2030. Na 2030 treedt overstap eeuwigdurende erfpacht (AB 2016) in werking en bedraagt de canon € 1957,67. Jaarlijkse indexering.
– Berging gelegen in de onderbouw
– Gemeenschappelijke fietsenstalling
– Lift aanwezig
– Het complex staat onder toezicht van een huismeester
– VvE wordt professioneel beheerd door Pro VvE Beheer
– Service kosten bedragen € 270,41 per maand
– Parkeren via vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg

Cornelis Dopper:
Componist (1870-1939), operadirigent, later tweede dirigent van het Concertgebouworkest. Componeerde 8 symfonieën en enkele opera’s. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens