Amsterdam

Amsterdam – Cornelis Krusemanstraat 1C

Cornelis Krusemanstraat 1C

€ 325.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
40 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Cornelis Krusemanstraat 1-C, 1075 NB te Amsterdam. Op een superlocatie in Amsterdam Oud-Zuid bieden wij dit heerlijk lichte tweekamerappartement met fraai uitzicht over het Valeriusterras en het Valeriusplein aan. Het appartement verkeerd in uitstekende staat en heeft een plafondhoogte van bijna 3 meter! Locatie/Bereikbaarheid: De…

Cornelis Krusemanstraat 1-C, 1075 NB te Amsterdam.
Op een superlocatie in Amsterdam Oud-Zuid bieden wij dit heerlijk lichte tweekamerappartement met fraai uitzicht over het Valeriusterras en het Valeriusplein aan. Het appartement verkeerd in uitstekende staat en heeft een plafondhoogte van bijna 3 meter!

Locatie/Bereikbaarheid:
De woning heeft een zeer centrale ligging in het populaire gedeelte van Oud-Zuid, vrijwel op de hoek met het Valeriusplein. Het Vondelpark, de gezellige Cornelis Schuytstraat, de P.C. Hooftstraat en het Museumplein bevinden zich allemaal op steenworp afstand. Ook zijn de uitvalswegen goed te bereiken (ringweg A10) , alsmede het openbaar vervoer (nabij het Haarlemmermeerstation met diverse bus- en tramverbindingen), alsook Willemsparkweg waar tram 2 beschikbaar is.

Indeling:
Begane grond
Entree, ruim opgezet trappenhuis naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken. Heerlijke woonkamer met grote ramen die direct aan het Valeriusterras grenzen en fraai groen uitzicht bieden, u hoort vrijwel niets van de straat. De open keuken is voorzien van 4-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven en koelkast met vriesvak. Ook de slaapkamer heeft een mooi vrij uitzicht over het Valeriusterras en het Valeriusplein. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Door het gehele appartement ligt een sfeervolle houten parketvloer.

Cornelis Kruseman:
Schilder (1797-1857), schilderde historische en Bijbelse taferelen. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 40m² (NEN2580);
– Één slaapkamer;
– Verzorgd complex en zeer net trappenhuis;
– Bijzonder vrij uitzicht aan de voorzijde op het Valeriusterras en het Valeriusplein;
– Super locatie in Amsterdam Oud Zuid;
– De nieuwe Britisch School op steenworp afstand;
– Plafondhoogte van bijna 3 meter;
– Fraaie houten parketvloer door het gehele appartement;
– Gelegen op het voortdurend recht van erfpacht van de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon bedraagt €380,7 (Het huidige tijdvak loopt tot en met 30-11-2048). Algemene Bepalingen van 2000;
– Oplevering kan snel;
– Optie tot overname inboedel in overleg;
– Kleinschalige en gezonde VvE, in eigen beheer;
– Servicekosten bedragen €85,15 per maand;
– Parkeren via het vergunningsstelsel, geen wachtlijst;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens