Amsterdam

Amsterdam – Courbetstraat 19-1

Courbetstraat 19-1

€ 1.000.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
113 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Courbetstraat 19-1, 1077 ZR Amsterdam Hoogwaardig afgewerkt licht 5-kamerappartement (ca. 113 m²) met balkon (ca. 9 m2) gelegen op een uitstekende locatie in Amsterdam Zuid. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden en statig pand met lift. Het heeft een…

Courbetstraat 19-1, 1077 ZR Amsterdam

Hoogwaardig afgewerkt licht 5-kamerappartement (ca. 113 m²) met balkon (ca. 9 m2) gelegen op een uitstekende locatie in Amsterdam Zuid. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden en statig pand met lift. Het heeft een berging (ca. 23 m²) op de vijfde verdieping. De woning heeft een luxe en statige uitstraling.

Bereikbaarheid/ligging:
De Courbetstraat is gelegen in dat gedeelte van Zuid dat wordt omsloten door de Stadionweg, Beethovenstraat, Stadionkade en de Parnassusweg. De buurt biedt u op loopafstand mooie winkelstraten als de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat en groenvoorzieningen als het Vondelpark en het Beatrixpark. De Courbetstraat biedt ruime parkeermogelijkheden voor de deur. Tevens zijn er voldoende openbaarvervoermogelijk-heden op loopafstand (tram 5 en 24, bus 15 en NS station Zuid/W.T.C.). Uitvalsweg S108 voor ring A10 ligt in directe nabijheid.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met een ruim trappenhuis en lift.

Eerste verdieping:
Binnenkomst in het appartement via de entree hal, welke toegang biedt tot alle vertrekken.

Aan de voorzijde de eerste slaapkamer met balkon. Als u doorloopt komt u uit in de eet/woonkamer (kamer en suite), zeer luxe openkeuken met eiland en diverse nieuwe inbouwapparatuur (AEG) zoals dubbele koel/vriescombinatie, oven, combi-oven, magnetron, inductie kookplaat met afzuigsysteem, vaatwasser, Quooker en voldoende bergruimte. De keuken is ‘gewrapped’ in een bruine houtlook, wat in combinatie met het zilveren aanrechtblad een moderne uitstraling geeft.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement met aangrenzend een ruim zonnig balkon die voorzien is van een zonnescherm en te bereiken middels openslaande deuren. Tevens bevindt zich hier de tweede grote slaapkamer. Op dit moment fungeert deze (slaap)kamer als kantoor, voorzien van een mooie en praktische inbouwkast over de gehele wand. Ook vanaf deze kamer toegang naar het zonnige balkon. Er is eenvoudig een derde slaapkamer hiernaast te creëren. De luxe afgewerkte en centraal gelegen badkamer bevindt zich tevens nabij dit vertrek. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, handdoekenradiator en wastafel met meubel. Verder op de hal, naast de badkamer een separaat toilet met fonteintje.

De gehele woning is voorzien van een prachtig houten vloer in Hongaarse punt, nieuwe kozijnen met dubbele beglazing en beschikt over energielabel A. De externe berging bevindt zich op de zolderverdieping.

Courbetstraat:
Gustave Courbet (1819-1877), Frans schilder van het realisme. Schilderde vooral jacht- en figuurstukken. (Bron: stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht (ca. 113 m²) gelegen in Amsterdam Zuid
- Balkon (ca. 9 m2) gelegen op het zuiden (aan de achterzijde)
- Externe berging op de 5e verdieping (ca. 23 m²)
- Energielabel A
- Gemeenschappelijke lift
- Gelegen op erfpachtgrond
- Canon bedraagt € 2.001,73 per jaar, voorwaarden 2000, huidig tijdvak 16-02-2006 t/m
15-02-2056
- VvE wordt professioneel beheerd door de VVE NL
- MJOP aanwezig
- Maandelijkse servicekosten bedragen: € 711,65 inclusief € 176,80 voorschot stookkosten
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens