Amsterdam

Amsterdam – Courbetstraat 42-2

Courbetstraat 42-2

€ 550.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
75 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Courbetstraat 42-2, 1077 ZW Amsterdam Heerlijk licht appartement met twee goed bemeten slaapkamers (ca. 75m²) met balkon (ca. 7m²) gelegen op de tweede verdieping. De woning beschikt over een ruime living met en-suite eetkamer, op een uitstekende locatie in het populaire Amsterdam Oud-Zuid! Ligging &…

Courbetstraat 42-2, 1077 ZW Amsterdam

Heerlijk licht appartement met twee goed bemeten slaapkamers (ca. 75m²) met balkon (ca. 7m²) gelegen op de tweede verdieping. De woning beschikt over een ruime living met en-suite eetkamer, op een uitstekende locatie in het populaire Amsterdam Oud-Zuid!

Ligging & Bereikbaarheid

Het appartement bevindt zich op een prestigieuze locatie in het stadsdeel Amsterdam Zuid. De Apollo-buurt, ontworpen door Berlage en de Amsterdam School, staat bekend om zijn ruime en luxe opzet met vele pleinen en groene, statige lanen.
Voor dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Olympiaplein en de Beethovenstraat. Bovendien bent u binnen enkele minuten op de Zuidas, het zakelijke centrum van Amsterdam, en in het mooie, groen aangelegde Beatrixpark.
Er zijn diverse openbaar vervoersmogelijkheden op loopafstand (tram 24, bus 15 en station Zuid/WTC). Met de auto bereikt u binnen enkele minuten de Ringweg A10 via afslag S108 en S109. Parkeren gebeurt via een vergunningensysteem; op de openbare weg is het betaald parkeren.

Indeling

Gemeenschappelijke entree met een ruim trappenhuis.

Tweede verdieping

Binnenkomst in het appartement via de centrale hal, welke toegang biedt tot alle vertrekken.

Aan de voorzijde van de woning treft u de woonkamer met aangrenzende eetkamer. Beide vetrekken vangen bijzonder veel daglicht door de grote raampartijen en de Zuidelijke ligging van de ruimtes. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de goed bemeten slaapkamer waar het balkon tevens aan grenst. De slaapkamer is voorzien van een ruime praktische inbouwkast die beschikt over schuifdeuren. De keuken bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning en geeft u alsmede toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, een koel/ vriescombinatie, vaatwasser en heeft enorm veel mogelijkheden voor bergruimte.

In de werkkamer aan de achterzijde van het appartement treft u een handige inbouwkast. Deze werkkamer kan ook gebruikt worden als tweede slaapkamer. De badkamer is centraal gelegen in het appartement en is te betreden via de hal. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, en een wastafel. Tot slot bereikt u via de centrale hal ook het separate toilet met fontein, welke gelegen is direct naast de badkamer.

Courbetstraat:
Gustave Courbet (1819-1877), Frans schilder van het realisme. Schilderde vooral jacht- en figuurstukken. (Bron: stadsatlas Amsterdam)

Erfpacht:
Periode: Van 10 november 2021 t/m 15 maart 2063
Financieel regime: 1 jaarlijkse indexering
Jaarcanon € 1.667,60 betreft periode 1 januari 2024 t/m 31 december 2024

Overstap eeuwigdurende erfpacht (AB 2016) vastgelegd bij notaris.
Jaarcanon per 16 maart 2063: € 1.644,42 exclusief inflatie
Schaduwcanon € 2.009,01 betreft periode 1 januari 2024 t/m 31 december 2024

Bijzonderheden
- Appartementsrecht (ca.75m²) NEN2580 meetrapport aanwezig
- Balkon (ca.7m²) gelegen aan de achterzijde van de woning
- Monumentaal pand
- VvE wordt professioneel beheerd door de VvE Zonnehof
- Voorgevel in 2015 gerenoveerd
- Achtergevel wordt thans gerenoveerd (schilderwerk, balkon werkzaamheden en gedeeltelijk beglazing)
- MJOP aanwezig
- Maandelijkse servicekosten bedragen: € 187,50
- Twee parkeervergunningen kunnen worden aangevraagd.
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens