Amsterdam

Amsterdam – Curacaostraat 102-3

Curacaostraat 102-3

€ 500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
70 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Curacaostraat 102-3, 1058 CB Amsterdam Op een fantastische locatie in de Baarsjes bieden wij dit bijzonder lichte appartement (ca. 70m²) met dakterras aan. De woning is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over drie slaapkamers, een balkon en zonnepanelen. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik! Locatie/Bereikbaarheid:…

Curacaostraat 102-3, 1058 CB Amsterdam

Op een fantastische locatie in de Baarsjes bieden wij dit bijzonder lichte appartement (ca. 70m²) met dakterras aan. De woning is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over drie slaapkamers, een balkon en zonnepanelen. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik!

Locatie/Bereikbaarheid:

Het appartement is gelegen in een rustige straat met veel groen in de populaire West-Indische buurt in de Baarsjes. De buurt kenmerkt zich door de ideale ligging ten opzichte van zowel het centrum als de ringweg A10 en het goede aanbod van winkels en horecagelegenheden. Denk hierbij aan de Kinkerstraat, de Jan Pieter Heijestraat en de Overtoom met een breed aanbod aan supermarkten, boetieks en speciaalzaken. De welbekende "Hallen" voor een leuk avondje uit is thans dichtbij. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het Rembrandtpark en het geliefde Vondelpark.

De bereikbaarheid is uitstekend: er is ruimschoots openbaar vervoer in de directe omgeving. Verschillende tram- en bushaltes zijn op loopafstand gelegen. De bruisende binnenstad van Amsterdam bereikt u gemakkelijk en snel met de fiets. Er is voldoende parkeergelegenheid in de Curaçaostraat en er is nagenoeg altijd plek voor de deur. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel.

Indeling:

Derde verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Lichte en ruime woonkamer met imposante raampartijen en een sfeervolle erker. Door het gehele appartement ligt een mooie grenen houten vloer. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. In 2018 is de keuken volledig vernieuwd. Aan weerskanten van de achterzijde zijn de goed bemeten slaapkamers gesitueerd. Vanuit zowel de keuken als vanuit de slaapkamer bereikt u het balkon. Het balkon is oostelijk georiënteerd en beschikt over een handige balkonkast. De badkamer is centraal in het midden gesitueerd en voorzien van een ligbad met douche, wastafel met meubel en toilet.

Vierde verdieping:
Middels de trap vanuit de hal bereikt u de vierde verdieping. Dit vertrek leent zich uitstekend als derde slaapkamer, of als een werk-/studeerkamer: ideaal voor het thuiswerken. De benodigde aansluiting voor de wasmachine zit op deze verdieping. Middels de schuifpui heeft u directe toegang tot het zonnige en ruime dakterras voorzien van water en elektra. Door de westelijke ligging is het hier heerlijk genieten van de zon: u heeft zon vanaf begin middag tot laat in de avond in de zomer.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 70 m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Riant en zonnig dakterras op het westen van ca. 17m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Balkon op het oosten
- Zonnepanelen op het dak
- Keuken in 2018 vernieuwd
- Grenen houten vloer
- C.V.-ketel uit 2018
- Balkon op het oosten en dakterras op het westen
- Vergund dakterras met toestemming van de VvE
- Eigendom belast met erfpacht
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 maart 2059
- Actieve en financieel gezonde VVE, professioneel beheerd
- Maandelijkse servicekosten €98,-
- MJOP aanwezig
- Parkeren middels vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens