Amsterdam

Amsterdam – Da Costakade 335

Da Costakade 335

€ 400.000 V.O.N.
|
OPPERVLAKTE:
53 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Da Costakade 335, 1053WH Amsterdam Op een fantastische locatie in Amsterdam Oud-West bieden wij deze charmante woonark (ca. 53m²) aan. De ark beschikt over twee slaapkamers, een ruime living met prachtig uitzicht over de Da Costagracht en een handige berging. De woonboot is netjes onderhouden…

Da Costakade 335, 1053WH Amsterdam

Op een fantastische locatie in Amsterdam Oud-West bieden wij deze charmante woonark (ca. 53m²) aan. De ark beschikt over twee slaapkamers, een ruime living met prachtig uitzicht over de Da Costagracht en een handige berging. De woonboot is netjes onderhouden en de buitenzijde is recent geheel geschilderd.

Locatie & Bereikbaarheid:
Deze fraaie ark is gelegen in de zeer gewilde Da Costabuurt met veel populaire horeca waaronder de Hallen, Hendrix, Karavaan en La Parole. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Dirk van de Broek of de Albert Heijn. De Frederik Hendrikbuurt en de Jordaan met een ruim aanbod aan gezellige terrassen, restaurants, winkels en boetieks zijn dichtbij de woonboot gelegen. Dit deel van de Da Costakade kent een gezellige en rustige doorvaart.

De woning is goed te bereiken met de auto, deze buurt heeft nog veel parkeergelegenheid, en het openbaar vervoer (diverse tram- en bushaltes) en het busstation op de Marnixstraat/Elandsgracht om de hoek. Met de fiets bereikt u de andere stadsdelen binnen enkele minuten.

Indeling:
Vanaf de kade is er toegang tot de ark waarbij de ruimte tussen de kade en de boot benut kan worden om hier een terrasje te realiseren. De ark heeft een zeer praktische indeling. Entree. Ruime hal. Centraal gelegen woonkamer met spectaculair uitzicht over de gracht. Eerste slaapkamer aan de linkerzijde gelegen bereikbaar via een opstapje. De keuken is naast de woonkamer gelegen en beschikt over een 4-pits kookstel, combi magnetron, grote koelkast met vriesvak en een vaatwasser. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en de aansluiting voor de wasmachine. Aan de rechterzijde treft u de riante hoofd slaapkamer voorzien van handige inbouwkasten. Ook vanuit deze slaapkamer is er prachtig zicht op de gracht.

Kortom: fantastisch wonen op de Da Costakade met alle voorzieningen binnen handbereik!

Da Costa:
Isaäc da Costa (1798-1860), Amsterdams jurist, dichter en prozaschrijver van Portugees-joodse afkomst, die tot het christendom overging. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Woonark met een woonoppervlakte van ca. 53m² (NEN2580 gemeten)
- Schitterende locatie aan de Da Costagracht (weinig vaarverkeer)
- Twee slaapkamers
- Praktische opbergschuur
- Fantastische locatie in Amsterdam Oud-West
- Géén overdrachtsbelasting!
- Goede financieringsmogelijkheden bij de Rabobank
- Liggeld (precariobelasting) bedraagt €858,- per jaar
- Materiaal: beton
- Verkoper heeft het verkochte de laatste jaren verhuurd gehad
- Notaris: Hartman LMH
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens