Amsterdam

Amsterdam – Da Costakade 46-1 hoog

Da Costakade 46-1 hoog

€ 895.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
104 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Da Costakade 46-1, 1053 WL Amsterdam Licht en charmant appartement van ca. 104m² verdeeld over de eerste en derde verdieping met balkon aan de voor- en achterzijde. De woning is gelegen in de populaire Da Costa buurt. Het appartement is in 2020 gerenoveerd en beschikt…

Da Costakade 46-1, 1053 WL Amsterdam

Licht en charmant appartement van ca. 104m² verdeeld over de eerste en derde verdieping met balkon aan de voor- en achterzijde. De woning is gelegen in de populaire Da Costa buurt. Het appartement is in 2020 gerenoveerd en beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, luxe woonkeuken en een riante woon-/eetkamer.

Kortom, heerlijk wonen aan het water met het bruisende Amsterdam-West!

Locatie/Bereikbaarheid
Dit appartement is gelegen op een super centrale locatie en op loopafstand van onder andere de gezellige Jordaan en de Negen Straatjes. Er is een overvloed aan leuke winkeltjes, restaurants, cafés, parken en markten. Denk hierbij aan Morgan en Mees, de Foodhallen, zorgeloos genieten aan de Waterkant of een uitgebreid diner bij restaurant Daalder, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn het Hugo de Grootplein, de Bilderdijkstraat en de Kinkerstraat op geringe afstand en mogen de Ten Katemarkt, Kwakersplein en het Vondelpark niet aan dit rijtje ontbreken. Een super locatie met fantastisch uitzicht over de gracht. Bovendien bent u met de fiets zo in het centrum van Amsterdam en met de tramhalte (tram 3, 13, 19) vlakbij is de bereikbaarheid helemaal optimaal. Daarbij is de ring A10 binnen een paar minuten bereikbaar.

Indeling
Eerste verdieping:
Gemeenschappelijk entree, hal met doorkijk naar de living. De hal is voorzien van bergruimte en geeft toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde, de badkamer en de woon-/eetkamer. Aan de voorzijde van het appartement treft u de ruime en lichte woonkamer met toegang tot het balkon. De plafondornamenten en de houtkachel voorzien de woonkamer van bijzonder veel sfeer. Centraal gelegen bevindt zich de luxe woonkeuken met een gezellig keukeneiland. Tevens is de keuken voorzien van een inductieplaat, vaatwasser (Miele), koelkast, vriezer, combi-stoomoven (Miele), Quooker en genoeg opbergmogelijkheden. Aan de achterzijde van het appartement heeft u middels openslaande deuren toegang tot het tweede balkon, gelegen op het zuidwesten. Tevens is aan de achterzijde een badkamer gesitueerd, voorzien van een inloop douche, wastafel en toilet. De badkamer heeft door de raampartij bijzonder veel lichtinval.

Derde verdieping:
Via een interne trap bereikt u de overloop met bergruimte en een ruimte met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger. Voorts treft u op deze verdieping de tweede badkamer met dubbele wastafel, toilet en inloop douche. De badkamer is voorzien van een dakraam wat zorgt van natuurlijk licht. Aan de achterzijde bevindt zich de goed bemeten master bedroom alsmede de derde slaapkamer. Beide kamers zijn voorzien van inbouwkasten.

Da Costakade:
Isaäc da Costa (1798-1860), Amsterdams jurist, dichter en prozaschrijver van Portugees-joodse afkomst, die tot het christendom overging (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 104m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Heerlijk ruim en licht familiehuis
- Gerenoveerd in 2020
- Recht van erfpacht. AB 1994. Afgekocht tot 31 maart 2050.
- Overstap eeuwigdurende erfpacht tijdig gedaan
- Grote actieve VvE. Professioneel beheerd door Delair Vastgoedbeheer
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 179,67
- Energielabel D
- Parkeren via vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam.
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens