Amsterdam

Amsterdam – Daniel Stalpertstraat 46I

Daniel Stalpertstraat 46I

€ 775.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
86 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Daniël Stalpertstraat 46 – l+ll, 1072 XH Amsterdam Te midden van de geliefde Pijp in Amsterdam Zuid bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 87m²) aan. Door de fantastische ligging ligt het op loopafstand van het Marie Heinekenplein, de Albert Cuyp markt en het Museumplein. Het…

Daniël Stalpertstraat 46 - l+ll, 1072 XH Amsterdam

Te midden van de geliefde Pijp in Amsterdam Zuid bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 87m²) aan. Door de fantastische ligging ligt het op loopafstand van het Marie Heinekenplein, de Albert Cuyp markt en het Museumplein. Het 3 kamer appartement is verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Aan de achterzijde bevinden zich zowel op de woonverdieping als op de slaapverdieping ruime terrassen gelegen op het zuiden. Het appartement is gelegen in een rustig gedeelte van de Daniël Stalpertstraat, in de Frans Halsbuurt.

Ligging/bereikbaarheid:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl van de jaren ‘30. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. Maar ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die 6 dagen per week te bezoeken is, is zeer sfeerbepalend. Naast de gezelligheid is de Pijp goed bereikbaar met het openbaar vervoer, meerdere tramverbindingen en met de metro halte pijp waar de Noord/Zuidlijn rijdt.

Indeling:
Eerste verdieping:
Binnenkomst in de ruime woonkamer. Aan de voorzijde het zitgedeelte, aan de achterzijde een ruim eetgedeelte met sfeervolle gashaard, midden in de kamer naast de voordeur zit het separate toilet. Hiertegenover zit een diepe inbouwkast die kan dienen als garderobe of opbergplek. Luxe open keuken, voorzien van de nodige inbouwapparatuur waaronder een fornuis, vaatwasser, afzuigkap en vrijstaande retro Smeg koelkast. Aan de achterzijde komt u d.m.v. openslaande deuren op het extra diepe balkon.

Tweede verdieping:
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer. In het midden is een badkamer geplaatst. Deze is voorzien van een teak houten wastafelmeubel, handdoeken radiator en toilet. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een badkamer en/aan suite. Deze badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een groot ligbad. De kast naast de badkamer herbergt de wasmachine, droger en cv installatie .
Over de gehele verdieping zijn zeer veel praktische inbouwkasten.

Daniël Stalpertstraat:
Daniël Stalpert (1615-1684), architect en tekenaar, voltooide het door Jacob van Campen ontworpen stadhuis op de Dam. Als stadsarchitect ontwierp hij verder onder meer het Admiraliteitsgebouw op Kattenburg (thans Scheepsvaartmuseum), de Oosterkerk, de kerk op het Amstelveld, de Synagoge op de hoek van de Nieuwe Amstelstraat en het Huiszittenweduwenhof. Als landmeter maakte hij een plattegrond van de vierde vergroting van Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 86m².(Nen rapport aanwezig)
- Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
- Gerenoveerd in 2010
- Fundering hersteld in 2016
- Servicekosten: €100,-
- Actieve VvE, bestaande uit 3 leden
- Cv-installatie Intergas Hr
- Gashaard
- Volledig dubbelglas HR++
- Fraaie eikenhoutenparket vloer.
- Parkeren via vergunningsstelsel.
- Oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens