Amsterdam

Amsterdam – De Clercqstraat 23-1

De Clercqstraat 23-1

€ 500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
67 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

De Clercqstraat 23-1, 1053 AA Amsterdam Bijzonder sfeervol appartement (ca. 67m²) met heerlijk aan de keuken grenzend dakterras op het zonnige zuiden! Het appartement is gelegen op een heerlijke plek aan de rand van de Amsterdamse Jordaan met alles wat Amsterdam te bieden heeft op…

De Clercqstraat 23-1, 1053 AA Amsterdam
Bijzonder sfeervol appartement (ca. 67m²) met heerlijk aan de keuken grenzend dakterras op het zonnige zuiden! Het appartement is gelegen op een heerlijke plek aan de rand van de Amsterdamse Jordaan met alles wat Amsterdam te bieden heeft op steenworp afstand gelegen!

Bereikbaarheid:
De woning is gesitueerd in Oud-West, midden in de Da Costabuurt met de Foodhallen om de hoek. Daarnaast ligt de gezellige Jordaan op nog geen 100 meter afstand, met haar vele restaurantjes, cafés en andere uitgaansgelegenheden. In de directe omgeving treft u verder diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen (o.a. Albert Heijn en Ekoplaza).

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis, entree op de eerste verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde treft u de eetkamer met fraai uitzicht op de Da Costagracht. De tussenkamer is momenteel als zitkamer ingericht en heeft middels fraaie authentieke en suite deuren toegang tot de riante slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van ligbad met douche en wastafel. De keuken is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een 5-pits gasfornuis, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De keuken heeft net zoals de slaapkamer toegang tot het riante dakterras op de uitbouw van de begane grond, pal op het zuiden. Hier kunt u vrijwel de gehele dag genieten van de zon! Het gehele appartement is voorzien van een fraaie massief houten vloer.

De Clercqstraat:
Willem de Clercq (1795-1844), letterkundige. Een van de leidende figuren van de ‘Reveil’. Bovendien directeur van de Nederlandsche Handel Maatschappij. De weg is aangelegd op de vroegere Bleekerssloot. De straat zal in de nabije toekomst omgetoverd worden tot een fietsstraat waar de auto slechts te gast is, waardoor de straat dus een stuk rustiger zal worden. (Project Oranje Loper)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht ca. 67 m² met één slaapkamer, een tweede is eenvoudig te creëren (NEN2580)
- Bijzonder riant dakterras direct aan de woning (ca. 16m²) op het zuiden
- Veel bergruimte
- Erfpacht €147,43 per jaar, tijdvak tot 2025, voorwaarden 2016
- Verkoper is al overgestapt op eeuwigdurende erfpacht en heeft per 2025 vastgeklikt voor ca. €1420,- per jaar
- Gezonde VvE, De Clercqstraat 23-27 (MJOP aanwezig)
- Servicekosten €110,84
- CV-installatie uit 2006
- Volledig voorzien van dubbelglas
- De Clercqstraat wordt omgetoverd tot gedeeltelijke fietsstraat, dus een stuk rustiger! (Project Oranje Loper)
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningsstelsel, veel parkeergelegenheid in de directe omgeving

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens