Amsterdam

Amsterdam – De Clercqstraat 23-2

De Clercqstraat 23-2

€ 500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
64 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

De Clercqstraat 23-2, 1053 AA Amsterdam Bijzonder sfeervol appartement (ca. 64m²) met diep en zonnig balkon op het zuiden op een prachtige plek aan de rand van de Amsterdamse Jordaan. Dit appartement verkeert in uitstekende staat en beschikt over twee goed bemeten slaapkamers. Bereikbaarheid: Het…

De Clercqstraat 23-2, 1053 AA Amsterdam
Bijzonder sfeervol appartement (ca. 64m²) met diep en zonnig balkon op het zuiden op een prachtige plek aan de rand van de Amsterdamse Jordaan. Dit appartement verkeert in uitstekende staat en beschikt over twee goed bemeten slaapkamers.

Bereikbaarheid:
Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (diverse tram en bushaltes bevinden zich op steenworp afstand) en diverse uitvalswegen (Ring A10, S103). Parkeren gaat via het vergunningsstelsel, er is altijd veel parkeergelegenheid in de directe omgeving te vinden. De woning is gesitueerd in Oud-West op nog geen 100 meter van de gezellige Jordaan, met haar vele restaurantjes, cafés en andere uitgaansgelegenheden. In de directe omgeving treft u verder winkels voor de dagelijkse boodschappen (o.a. Albert Heijn).

Indeling:
U komt het appartement binnen op de tweede verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde treft u de heerlijke woonkamer met zithoek en ruime open keuken met spoeleiland. De luxe open keuken is voorzien van een gasfornuis met dubbele oven, vaatwasser, koelkast en vriezer en is afgewerkt met en fraai granieten keukenblad. Aan de voorzijde van het appartement is er middels openslaande deuren toegang tot het Franse balkon (met heerlijk avondzonnetje) vanwaar u fraai zicht op de straat en de Da Costagracht heeft. De badkamer is centraal gelegen en beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Het toilet is apart en bereikbaar vanaf de hal. Aan de achterzijde de ruime masterbedroom met grote inbouwkast en een tweede slaapkamer. Beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon op het zonnige zuiden. Tot slot beschikt het appartement over bijzonder veel bergruimte zoals een berging vanuit de hal en twee ruime balkonkasten.

De Clercqstraat:
Willem de Clercq (1795-1844), letterkundige. Een van de leidende figuren van de ‘Reveil’. Bovendien directeur van de Nederlandsche Handel Maatschappij. De weg is aangelegd op de vroegere Bleekerssloot. De straat zal in de nabije toekomst omgetoverd worden tot een fietsstraat waar de auto slechts te gast is, waardoor de straat dus een stuk rustiger zal worden.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht ca. 64 m² met twee slaapkamers(NEN2580)
- Heerlijk zonnig balkon (ca. 7m²) op het zuiden en Frans balkon aan de voorzijde met een heerlijk avondzonnetje
- Veel bergruimte
- In 2015/2016 volledig gerenoveerd
- Erfpacht €124,89 per jaar, tijdvak tot 2025, voorwaarden 2000
- Aanvraag overstap naar eeuwigdurende erfpacht is tijdig gedaan
- Gezonde VvE, De Clercqstraat 23-27 (MJOP aanwezig)
- Servicekosten €105,76
- CV-installatie, Itho Daaldrop 2016
- Volledig voorzien van dubbelglas
- De Clercqstraat wordt omgetoverd tot gedeeltelijke fietsstraat, dus een stuk rustiger!
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningsstelsel, veel parkeergelegenheid in de directe omgeving

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens