Amsterdam

Amsterdam – De Lairessestraat 114huis

De Lairessestraat 114huis

€ 1.695.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
224 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

De Lairessestraat 114 HS, 1071 PK Amsterdam Gelegen in stadsdeel Zuid in het prachtige Museumkwartier, staat dit riante benedenhuis van circa 224m² met een ruime achtertuin van ca. 82 m2. De Lairessestraat is een van de hoofdstraten in Oud Zuid nabij de Van Baerlestraat en…

De Lairessestraat 114 HS, 1071 PK Amsterdam

Gelegen in stadsdeel Zuid in het prachtige Museumkwartier, staat dit riante benedenhuis van circa 224m² met een ruime achtertuin van ca. 82 m2.

De Lairessestraat is een van de hoofdstraten in Oud Zuid nabij de Van Baerlestraat en ligt op steenworp afstand van het Concertgebouw, vlakbij diverse winkelstraten zoals de Van Baerlestraat, de Cornelis Schuytstraat met diverse restaurants, cafés, scholen en het Vondelpark.

Ligging
Luchthaven Schiphol ligt op slechts 15 autominuten afstand. Tevens is de woning goed bereikbaar middels de trein, tram en de bus (Station Amsterdam Zuid). Met de auto bent u binnen vijf minuten via de Amstelveenseweg op de A10. De vele goede restaurants en leuke winkels, het Museumplein, het Vondelpark en de goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer, maken het een zeer aantrekkelijke locatie.

Indeling
Begane grond:
Hoofdentree met ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken op de begane grond. Op de hal een separaat toilet en toegang naar de kelder. Aan de voorzijde de woonkamer met kamer-en-suite naar de woon/eetkamer gelegen aan de achterzijde. In de woonkamer is nog een werkende open haard aanwezig. Door de openslaande deuren betreedt u de tuin. Aan de achterzijde de dichte keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de keuken bereikt u tevens de tuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie mooie ruime slaapkamers. In het midden van de twee grotere slaapkamers treft u de eerste badkamer die via beide kamers bereikbaar is. Aangrenzend aan de master bedroom de inloopkast met aangrenzend de tweede badkamer die is voorzien van een douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Op de hal is nog een separaat toilet.

Kelder:
Zeer ruime kelder met een stahoogte van ca. 1.76m. Deze kelder biedt verschillende mogelijkheden.

De Lairessestraat:
Gerard de Lairesse (1641-1711), schilder van allegorieën, wand- en plafondschilderingen. Hij kwam in 1667 vanuit Luik naar Amsterdam. In 1707 verscheen zijn ‘Groot schilderboek’.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 224m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig), exclusief 34m2 kelder
– Mooie ruime achtertuin van ca. 82 m2
– Originele plafondlijsten en glas in lood ramen wel gemoderniseerd door dubbele beglazing
– Vereniging van eigenaren bestaande uit twee leden
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 125,- per maand, per lid
– Gelegen op recht van erfpacht. De canon bedraagt € 721,45,- per jaar. Tijdvak loopt tot 30-04-2041. 5 jaarlijkse indexering.
– Woning biedt verschillende mogelijkheden en kansen
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Parkeren via vergunningsstelsel (Bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens