Amsterdam

Amsterdam – De Lairessestraat 17A

De Lairessestraat 17A

€ 1.250.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
110 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

De Lairessestraat 17-A, 1071NR Amsterdam Luxe en locatie komen samen in deze hoogwaardig gerenoveerde woning (circa 110m²) met zonnig terras. De woning is gelegen in een statig en stijlvol pand in één van de mooiste straten van Oud-Zuid. De riante woning kent bijzonder luxe elementen…

De Lairessestraat 17-A, 1071NR Amsterdam

Luxe en locatie komen samen in deze hoogwaardig gerenoveerde woning (circa 110m²) met zonnig terras. De woning is gelegen in een statig en stijlvol pand in één van de mooiste straten van Oud-Zuid. De riante woning kent bijzonder luxe elementen waaronder een lift, handgemaakte keuken met marmeren blad, inbouwkasten en klimaatbeheersing.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen op toplocatie, om de hoek van het Museumplein en de Van Baerlestraat. De buurt kenmerkt zich door het brede aanbod luxueuze winkels en boetieks waaronder de Cornelis Schuystraat en de P.C. Hooftstraat. Ook veel restaurants en gezellige terrassen bevinden zich op een steenworp afstand van de woning. Aan kunst en cultuur ook geen gebrek: diverse vooraanstaande musea waaronder het Rijksmuseum, het Stedelijk en het Van Gogh museum maar ook het Concertgebouw behoren tot de vele pluspunten van het wonen in het prachtige Museumkwartier. De Lairessestraat is recent heringericht waarbij de stoep is verbreed en waardoor er minder verkeer is.

De woning is uitstekend te bereiken. Er is ruimschoots openbaar vervoer: diverse tram- en bushaltes (waaronder tramlijnen 2, 5 en 12) zijn op loopafstand van de woning gelegen. Station Zuid/WTC en metrostation De Pijp bevinden zich thans op fietsafstand. Met de auto bereikt u de woning vanaf Ringweg A10 (S107 en S108) in enkele minuten. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel. Het is heerlijk rustig wonen in een van de hoofdstraten van Oud-Zuid, desondanks is de bruisende binnenstad van Amsterdam dichtbij.

Indeling:
Prachtige statige entree en gemeenschappelijk trappenhuis. Hier kunt u tevens de lift nemen, deze komt direct in de woning uit.

Eerste verdieping:
Entree tot de woning op de eerste verdieping. Hal met garderobe kast en separaat toilet met fontein. Riante woonkeuken met kookeiland voorzien van een donker marmeren blad en messing look. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur van Bosch, waaronder een vaatwasser, oven, koelkast en een inductieplaat met afzuigsysteem. Een Quooker en klimaatkast behoren thans tot de vele luxe aspecten van de keuken. In de woonkeuken is thans een sfeervolle gashaard ingebouwd. De gehele woning is voorzien van dubbel glas, mechanische ventilatie en de benodigde elektra voor een Sonos installatie.

Middels openslaande deuren stapt u het riante en zonovergoten terras op. Hier heeft u rustig uitzicht op de verzorgde en groene binnentuinen. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de twee slaapkamers. De master bedroom met badkamer en-suite is voorzien van luxe afgewerkte inbouwkasten met verlichting en suède afwerking en originele glas-in-lood ramen voorzien van dubbel glas. De weelde badkamer is uitgevoerd in marmer look en is voorzien van een design radiator, dubbele wastafel, toilet en inloop regendouche. De tweede slaapkamer kijkt uit op de Lairessestraat en beschikt thans over originele glas-in-lood ramen voorzien van dubbel glas. Ook deze slaapkamer beschikt over een luxe badkamer en-suite. Op de hal bevindt zich een bijkeuken met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine. De meterkast en techniekkast zijn hier tevens gesitueerd. Het plafond in de woning is verlaagd en er ligt een donkere houten vloer.

De vormgeving en de afwerking van dit object zijn van buitengewoon niveau. De allermooiste materialen, vloeren, verlichting, deurbeslag en kranen sieren deze woning. Ook is gebruik gemaakt van de allerbeste techniek. Denk hierbij aan de verlichting, klimaatbeheersing, beveiliging en elektra.

De Lairessestraat:
Gerard de Lairesse (1641-1711), schilder van allegorieën, wand- en plafondschilderingen. Hij kwam in 1667 vanuit Luik naar Amsterdam. In 1707 verscheen zijn ‘Groot schilderboek’. Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht 110,30m² (NEN2580 gemeten)
– Erfpacht €3.621,77 p/jr ingang 1 mei 2021 looptijd tot 30 april 2041 AB 2000
– Aanvraagdatum afkoop eeuwigdurende erfpacht is op tijd vastgelegd
– Terras op het zuiden
– Klimaatbeheersing (af- en toevoer)
– Nieuwe fundering
– Nieuwe kozijnen voorzien van dubbel glas
– Hoogwaardig gerenoveerd (2020)
– Voorzien van allernieuwste techniek
– Vloerverwarming
– Energie zuinige Hydrolution lucht-warmtepomp
– Lift
– Luxe inbouwspots
– Handgemaakte keuken met messing look
– Marmer look afwerking
– Glas-in-lood
– Inbouwkasten

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens