Amsterdam

Amsterdam – De Lairessestraat 17C

De Lairessestraat 17C

€ 2.200.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
190 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

De Lairessestraat 17-C, 1071NR Amsterdam Luxe en locatie komen samen in dit hoogwaardig gerenoveerde penthouse (circa 190m²) met zonnig terras in het absolute topsegment. De woning is gelegen in een statig en stijlvol pand in één van de mooiste straten van Oud-Zuid. Het riante penthouse…

De Lairessestraat 17-C, 1071NR Amsterdam

Luxe en locatie komen samen in dit hoogwaardig gerenoveerde penthouse (circa 190m²) met zonnig terras in het absolute topsegment. De woning is gelegen in een statig en stijlvol pand in één van de mooiste straten van Oud-Zuid. Het riante penthouse kent bijzonder luxe elementen waaronder een domoticasysteem, airconditioning, walk-in closet en lift.

Locatie/bereikbaarheid:
Het penthouse is gelegen op toplocatie, om de hoek van het Museumplein en de Van Baerlestraat. De buurt kenmerkt zich door het brede aanbod luxueuze winkels en boetieks waaronder de Cornelis Schuystraat en de P.C. Hooftstraat. Ook veel restaurants en gezellige terrassen bevinden zich op een steenworp afstand van de woning. Aan kunst en cultuur ook geen gebrek: diverse vooraanstaande musea waaronder het Rijksmuseum, het Stedelijk en het Van Gogh museum maar ook het Concertgebouw behoren tot de vele pluspunten van het wonen in het prachtige Museumkwartier. De Lairessestraat is recent heringericht waarbij de stoep is verbreed en waardoor er minder verkeer is.

De woning is uitstekend te bereiken. Er is ruimschoots openbaar vervoer: diverse tram- en bushaltes (waaronder tramlijnen 2, 5 en 12) zijn op loopafstand van de woning gelegen. Station Zuid/WTC en metrostation De Pijp bevinden zich thans op fietsafstand. Met de auto bereikt u de woning vanaf Ringweg A10 (S107 en S108) in enkele minuten. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel. Het is heerlijk rustig wonen in een van de hoofdstraten van Oud-Zuid, desondanks is de bruisende binnenstad van Amsterdam dichtbij.

Indeling:
Prachtige statige entree en gemeenschappelijk trappenhuis. Hier kunt u tevens de lift nemen, deze komt direct in het penthouse uit.

Derde verdieping:
Entree op de derde verdieping. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken en garderobe kast. Op deze etage bevinden zich de drie riante slaapkamers, allen voorzien van airconditioning. Op de hal bevindt zich een separaat toilet met fontein en een zeer ruime berging. De techniekkast is hier tevens gesitueerd. Aan de voorzijde bevinden zich twee goed bemeten slaapkamers met glas-in-lood ramen voorzien van dubbel glas. De rechter slaapkamer beschikt over luxe inbouwkasten met verlichting en suède afwerking.

De master bedroom is aan de achterzijde gelegen. Middels dubbele openslaande deuren stapt u het zonnige terras op. De walk-in closet van de master bedroom overtreft alle verwachtingen: deze heeft daglicht en beschikt over bijzonder veel kastruimte. De kasten beschikken over verlichting en zijn afgewerkt met suède. Wanneer u doorloopt verschaffen openslaande deuren toegang tot de badkamer. De badkamer beschikt over een marmeren vloer, design radiator, toilet, dubbele wastafel, stand alone bad en inloop regendouche.

Vierde verdieping:
Middels de verlichte trap of lift bereikt u de vierde etage. Op de hal bevindt zich een garderobe en separaat toilet. Vanaf deze verdieping bedient u eenvoudig het basis domoticasysteem. De grote raampartijen zorgen voor bijzonder veel lichtinval en bieden een prachtig uitzicht op Amsterdam Zuid. Een gas haard siert de riante woonkamer. De prachtige keuken met kookeiland en zwart marmeren blad bevindt zich aan de achterzijde van het penthouse. De handgemaakte keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur van Bosch, waaronder een vaatwasser, oven, koelkast en een inductieplaat met afzuigsysteem. Een Quooker en klimaatkast behoren thans tot de vele luxe aspecten van de keuken. Middels grote schuifdeur stapt u het zonnige terras op. Op het riante dakterras is uw privacy gewaarborgd. Door het gehele penthouse ligt een prachtige hard houten vloer. Alle ramen zijn voorzien van nieuwe kozijnen en dubbel glas.

De vormgeving en de afwerking van dit object zijn van buitengewoon niveau. De allermooiste materialen, vloeren, verlichting, deurbeslag en kranen sieren dit penthouse. Ook is gebruik gemaakt van de allerbeste techniek. Denk hierbij aan het op afstand bedienen van verlichting middels het domoticasysteem, maar ook aan de verlichting, klimaatbeheersing, beveiliging en elektra.

De Lairessestraat:
Gerard de Lairesse (1641-1711), schilder van allegorieën, wand- en plafondschilderingen. Hij kwam in 1667 vanuit Luik naar Amsterdam. In 1707 verscheen zijn ‘Groot schilderboek’. Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht 189,60m² (NEN2580 gemeten)
– Erfpacht €5.603,33 p/jr ingang 1 mei 2021 looptijd tot 30 april 2041 AB 2000
– Aanvraagdatum afkoop eeuwigdurende erfpacht is op tijd vastgelegd
– Twee terrassen op het zuiden
– Klimaatbeheersing (af- en toevoer)
– Airconditioning
– Nieuwe fundering
– Vloerverwarming
– Energie zuinige Hydrolution lucht-warmtepomp
– Nieuwe kozijnen voorzien van dubbel glas
– Hoogwaardig gerenoveerd (2020)
– Voorzien van allernieuwste techniek
– Domoticasysteem
– Handgemaakte keuken met zwart marmeren blad
– Marmer look afwerking
– Glas-in-lood
– Inbouwkasten en walk-in closet

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens