Amsterdam

Amsterdam – De Oosterlingen (bouwnummer 2.03) ong

De Oosterlingen (bouwnummer 2.03) ong

€ 365.000 V.O.N.
|
OPPERVLAKTE:
39 m2
|
AANTAL KAMERS:
1
Share

ADVERTENTIE 35 – 50 M2 De Oosterlingen Zeven contrastrijke, levendige en eigenzinnige gebouwen die een ode brengen aan het eilandleven op het historische Oostenburg. De Oosterlingen is te vinden op één van de laatste kavels van Oostenburg, in het centrum van Amsterdam. Het ontwerp van…

ADVERTENTIE 35 – 50 M2

De Oosterlingen
Zeven contrastrijke, levendige en eigenzinnige gebouwen die een ode brengen aan het eilandleven op het historische Oostenburg. De Oosterlingen is te vinden op één van de laatste kavels van Oostenburg, in het centrum van Amsterdam.

Het ontwerp van Winy Maas, mede-oprichter van architectenbureau MVRDV, ademt duurzaamheid en natuurinclusiviteit. Stedelijk genieten en duurzaam, groen leven komen hier optimaal samen. Hier vind jij jouw plek. Een plek ‘to celebrate life’.

In de Oosterlingen vind je in totaal 142 koopwoningen verdeeld over zeven unieke gebouwen. Uniek aan het wonen in de Oosterlingen is dat je hier een woning op eigen grond koopt. Je betaalt dus geen erfpacht.

Appartementen 35 m2 – 50 m2
In fase 1 gaan 50 woningen in verkoop. Hiervan zijn 14 woningen studio’s en tweekamerappartementen met een woonoppervlakte van 35 m2 tot 50 m2.

Studio’s
In de vijf studio’s van 39 tot 50 m2 creëer je gemakkelijk een fijne woonplek, die past bij jouw woonwensen. De studio’s ogen verrassend ruim. Er is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en gezellige zithoek. Of plaats hier een hoogslaper waardoor je extra ruimte creëert voor een thuiswerkplek. Zet je ramen open en geniet van de ligging aan het levendige plein. Exclusief voor bewoners is er op het dak een gemeenschappelijke daktuin.

Tweekamerappartementen
De negen tweekamerappartementen, bevinden zich in de Zwaluwtoren en het Hof en hebben een oppervlakte van circa 50 m2. Door de wisselende indeling is er altijd een appartement dat bij je past. Er zijn appartementen waarin de slaapkamer aan de hal is gelegen, met ruime inloopkast. Of juist appartementen met een grote woonkamer en open keuken. Het merendeel van de appartementen heeft een erker (binnen/buiten tuin), die niet meetelt als formele woonruimte, maar wel je woonruimte vergroot. Vanuit de erker kijk je uit over Amsterdam. Ook is er een gemeenschappelijk terras op het dak.

Locatie en bereikbaarheid
De Oosterlingen ligt om de hoek van de bruisende Czaar Peterstraat, een gezellige straat met mooie boetieks, cafés en heerlijke eetwinkels. In het verlengde ervan opent de stad zich aan alle kanten, van de hippe Javastraat in Oost tot de gemoedelijke Plantagebuurt met Artis, maar ook de Utrechtsestraat, Pijp en Nieuwmarkt zijn vlakbij. Met de auto rijd je binnen 10 minuten bij afslag s110 de A10 op. Liever de trein, bus of metro? Het centraal station is nog geen 10 minuten fietsen.

Interesse?
Bekijk de beschikbare informatie op de projectwebsite (De Oosterlingen). Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Heeren Makelaars.

Kenmerken studio’s 35 – 50 m2
• Woonoppervlakte: 39 tot 50 m2
• Begane grond, 1e en 2e verdieping
• Ligging in het Hof of het Riet
• Inclusief duurzame Häcker keuken met Siemens inbouwapparatuur en badkamer inclusief sanitair en tegelwerk
• Duurzaam en energiezuinig dankzij uitstekende isolatie, triple glas, vloerverwarming, een WKO-installatie, WTW-installatie en een warmtepomp, energielabel A+++
• Gemeenschappelijk terras op het dak
• Eigen grond, dus geen erfpacht

Kenmerken tweekamerappartementen 35 – 50 m2
• Woonoppervlakte: circa 45 – 50 m2
• 1e, 2e, 3e, 4e, 5e, 7e, 12e en 15e verdieping
• Ligging in het Hof of de Zwaluwtoren
• Inclusief duurzame Häcker keuken met Siemens inbouwapparatuur en badkamer inclusief sanitair en tegelwerk
• Duurzaam en energiezuinig dankzij uitstekende isolatie, triple glas, vloerverwarming, een WKO-installatie, WTW-installatie en een warmtepomp, energielabel A+++
• Gemeenschappelijk terras op het dak
• Eigen grond, dus geen erfpacht

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens