Amsterdam

Amsterdam – De Oosterlingen (bouwnummer 2.08) ong

De Oosterlingen (bouwnummer 2.08) ong

€ 450.000 V.O.N.
|
OPPERVLAKTE:
48 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Het Hof Het project de Oosterlingen In de Oosterlingen vind je in totaal 142 koopwoningen verdeeld over zeven unieke gebouwen. De Oosterlingen creëert een contrastrijk Amsterdams straatje door de afwisseling tussen hoog- en laagbouw en het gebruik van diverse duurzame materialen. Uniek aan het wonen…

Het Hof

Het project de Oosterlingen
In de Oosterlingen vind je in totaal 142 koopwoningen verdeeld over zeven unieke gebouwen. De Oosterlingen creëert een contrastrijk Amsterdams straatje door de afwisseling tussen hoog- en laagbouw en het gebruik van diverse duurzame materialen.
Uniek aan het wonen in de Oosterlingen is dat je hier een woning op eigen grond koopt. Je betaalt dus geen erfpacht.

De Oosterlingen zet in op een leefbare omgeving voor mens en dier. Ieder gebouw krijgt haar eigen duurzame gevel, gemaakt van bijvoorbeeld hergebruikt hout, restpartijen baksteen, biobased composiet of zelfs een volledig groene gevel. Ieder gebouw van de Oosterlingen vormt naast een huis voor haar toekomstige bewoners ook een huis voor vlinders, vogels, bijen en vleermuizen. Dit draagt bij aan de biodiversiteit van de stad.

Tweekamerappartement
Dit tweekamerappartement betreed je via het fraaie centrale hof en heeft een ruime woonkamer met open hoekkeuken. Aan de hal ligt een fijne slaapkamer en badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. In de gang is een ruimte voor de technische installaties en een aparte ruimte voor de wasmachine. Een perfecte plek om ontspannen te wonen in Amsterdam.

Locatie en bereikbaarheid
De Oosterlingen ligt om de hoek van de bruisende Czaar Peterstraat, een gezellige straat met mooie boetieks, cafés en heerlijke eetwinkels. In het verlengde ervan opent de stad zich aan alle kanten, van de hippe Javastraat in Oost tot de gemoedelijke Plantagebuurt met Artis, maar ook de Utrechtsestraat, Pijp en Nieuwmarkt zijn vlakbij. Met de auto rijd je binnen 10 minuten bij afslag s110 de A10 op. Liever de trein, bus of metro? Het centraal station is nog geen 10 minuten fietsen.

Interesse?
Bekijk de beschikbare informatie op de projectwebsite (De Oosterlingen). Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Heeren Makelaars.

Kenmerken tweekamerappartement:
• Aantal beschikbaar: 6
• Woonoppervlakte: circa 50 m²
• Aantal kamers: 2
• Buitenruimte: gemeenschappelijk dakterras op Het Dek
• Ligging: 1e, 2e en 3e verdieping
• Inclusief duurzame Häcker keuken met Siemens inbouwapparatuur en badkamer inclusief sanitair en tegelwerk
• Duurzaam en energiezuinig dankzij uitstekende isolatie, triple glas, vloerverwarming, een WKO-installatie, WTW-installatie en een warmtepomp, energielabel A+++
• Eigen grond, dus geen erfpacht

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens