Amsterdam

Amsterdam – De Oosterlingen (bouwnummer 5.02) ong

De Oosterlingen (bouwnummer 5.02) ong

€ 1.500.000 V.O.N.
|
OPPERVLAKTE:
161 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

ADVERTENTIE STADSWONING De Oosterlingen In de Oosterlingen vind je 142 koopwoningen verdeeld over zeven unieke gebouwen. De Oosterlingen creëert een contrastrijk Amsterdams straatje door de afwisseling tussen hoog- en laagbouw en het gebruik van diverse duurzame materialen. Uniek aan het wonen in de Oosterlingen is…

ADVERTENTIE STADSWONING

De Oosterlingen
In de Oosterlingen vind je 142 koopwoningen verdeeld over zeven unieke gebouwen. De Oosterlingen creëert een contrastrijk Amsterdams straatje door de afwisseling tussen hoog- en laagbouw en het gebruik van diverse duurzame materialen.
Uniek aan het wonen in de Oosterlingen is dat je hier een woning op eigen grond koopt. Je betaalt dus geen erfpacht.

Stadswoning 161 m2
In fase 1 van de Oosterlingen gaan 50 woningen in verkoop, waarvan één volledig op zichzelf staande stadswoning met een woonoppervlakte van 160 m2. Deze woning ligt op de begane grond, eerste en tweede verdieping van het Huis. Op de begane grond vind je een ruime eetkeuken. Op de eerste verdieping een riante zitkamer. Hier kun je naar wens een extra werkkamer of slaapkamer realiseren. Op de tweede verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een grote badkamer voorzien. Uniek aan deze woning is dat er maar liefst twee buitenruimtes zijn. Een patio op de eerste verdieping aan de woonkamer en op het dak een ruim privé-terras van 16 m2 met groen gescheiden van de buren. Hier spelen de kinderen met mooi weer veilig buiten en kun je heerlijk buiten eten. Het huis heeft een duurzame houten+ constructie.

Locatie en bereikbaarheid
De Oosterlingen ligt om de hoek van de bruisende Czaar Peterstraat, een populaire straat met mooie boetieks, cafés en heerlijke eetwinkels. In het verlengde ervan opent de stad zich aan alle kanten, van de hippe Javastraat in Oost tot de gemoedelijke Plantagebuurt, maar ook de Utrechtsestraat, de Pijp of Nieuwmarkt zijn vlakbij. Met de auto rijd je binnen 10 minuten bij afslag s110 de A10 op. Liever de trein, bus of metro? Het centraal station is nog geen 10 minuten fietsen.

Interesse?
Bekijk de beschikbare informatie op de projectwebsite (De Oosterlingen). Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Heeren Makelaars.

Kenmerken stadswoning
• Woonoppervlakte: van circa 161 m2
• Begane grond, 1e en 2e verdieping
• Ligging in het Huis
• Inclusief duurzame Häcker keuken of luxe SieMatic keuken met Siemens inbouwapparatuur en badkamer inclusief sanitair en tegelwerk
• Duurzaam en energiezuinig dankzij uitstekende isolatie, triple glas, vloerverwarming, een WKO-installatie, WTW-installatie en een warmtepomp, energielabel naar verwachting A+++
• Patio van circa 13 m2 en eigen dakterras van circa 25 m2
• Eigen grond, dus geen erfpacht

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens