Amsterdam

Amsterdam – De Oosterlingen (bouwnummer 6.04) ong

De Oosterlingen (bouwnummer 6.04) ong

€ 885.000 V.O.N.
|
OPPERVLAKTE:
96 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

De Imker Het project de Oosterlingen In de Oosterlingen vind je in totaal 142 koopwoningen verdeeld over zeven unieke gebouwen. De Oosterlingen creëert een contrastrijk Amsterdams straatje door de afwisseling tussen hoog- en laagbouw en het gebruik van diverse duurzame materialen. Uniek aan het wonen…

De Imker

Het project de Oosterlingen
In de Oosterlingen vind je in totaal 142 koopwoningen verdeeld over zeven unieke gebouwen. De Oosterlingen creëert een contrastrijk Amsterdams straatje door de afwisseling tussen hoog- en laagbouw en het gebruik van diverse duurzame materialen.
Uniek aan het wonen in de Oosterlingen is dat je hier een woning op eigen grond koopt. Je betaalt dus geen erfpacht.

De Oosterlingen zet in op een leefbare omgeving voor mens en dier. Ieder gebouw krijgt haar eigen duurzame gevel, gemaakt van bijvoorbeeld hergebruikt hout, restpartijen baksteen, biobased composiet of zelfs een volledig groene gevel. Ieder gebouw van de Oosterlingen vormt naast een huis voor haar toekomstige bewoners ook een huis voor vlinders, vogels, bijen en vleermuizen. Dit draagt bij aan de biodiversiteit van de stad.

Maisonnette
Dit driekamerappartement biedt alles wat je nodig hebt om fijn te wonen. Op de eerste verdieping is een grote slaapkamer met genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en thuiswerkplek of kastruimte. Op de tweede verdieping vind je de ruime woonkamer met open keuken. Op deze verdieping is nog een slaapkamer met uitzicht op je eigen balkon waar je vanuit de woonkamer gemakkelijk toegang toe hebt. Verder heeft dit heerlijke appartement een badkamer met wastafel en inloopdouche, een separaat toilet en een technische ruimte.

Locatie en bereikbaarheid
De Oosterlingen ligt om de hoek van de bruisende Czaar Peterstraat, een populaire bestemming met mooie boetieks en heerlijke eetwinkels. In het verlengde ervan opent de stad zich aan alle kanten, van de hippe Javastraat in Oost tot de gemoedelijke Watergraafsmeer, maar ook de Utrechtsestraat of Nieuwmarkt zijn vlakbij. Met de auto rijd je binnen 10 minuten bij afslag s110 de A10 op. Liever de trein, bus of metro? Het centraal station is nog geen 10 minuten fietsen.

Interesse?
Bekijk de beschikbare informatie op de projectwebsite (De Oosterlingen). Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Heeren Makelaars.

Kenmerken
• Aantal beschikbaar: 1
• Oppervlakte: circa 100 m²
• Aantal kamers: 3
• Buitenruimte: half verdiept balkon
• Ligging: 1e en 2e verdieping
• Ligging: Noordwesten
• Inclusief duurzame Häcker keuken met Siemens inbouwapparatuur en badkamer inclusief sanitair en tegelwerk
• Duurzaam en energiezuinig dankzij uitstekende isolatie, triple glas, vloerverwarming, een WKO-installatie, WTW-installatie en een warmtepomp, energielabel A+++
• Eigen grond, dus geen erfpacht

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens