Amsterdam

Amsterdam – De Oosterlingen (bouwnummer 6.13) ong

De Oosterlingen (bouwnummer 6.13) ong

€ 1.890.000 V.O.N.
|
OPPERVLAKTE:
171 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

ADVERTENTIE PENTHOUSE De Oosterlingen Zeven contrastrijke, levendige en eigenzinnige gebouwen die een ode brengen aan het eilandleven op het historische Oostenburg. De Oosterlingen is te vinden op één van de laatste kavels van Oostenburg, in het centrum van Amsterdam. Het ontwerp van Winy Maas, mede-oprichter…

ADVERTENTIE PENTHOUSE

De Oosterlingen
Zeven contrastrijke, levendige en eigenzinnige gebouwen die een ode brengen aan het eilandleven op het historische Oostenburg. De Oosterlingen is te vinden op één van de laatste kavels van Oostenburg, in het centrum van Amsterdam.

Het ontwerp van Winy Maas, mede-oprichter van architectenbureau MVRDV, ademt duurzaamheid en natuurinclusiviteit. Stedelijk genieten en duurzaam, groen leven komen hier optimaal samen. Hier vind jij jouw plek. Een plek ‘to celebrate life’.

In de Oosterlingen vind je 141 koopwoningen verdeeld over zeven unieke gebouwen. De Oosterlingen creëert een contrastrijk Amsterdams straatje door de afwisseling tussen hoog- en laagbouw en het gebruik van diverse duurzame materialen.
Uniek aan het wonen in de Oosterlingen is dat je hier een woning op eigen grond koopt. Je betaalt dus geen erfpacht.

Locatie en bereikbaarheid
De Oosterlingen ligt om de hoek van de bruisende Czaar Peterstraat, een populaire straat met mooie boetieks, cafés en heerlijke eetwinkels. In het verlengde ervan opent de stad zich aan alle kanten, van de hippe Javastraat in Oost tot de gemoedelijke Plantagebuurt met Artis, maar ook de Utrechtsestraat, de Pijp of Nieuwmarkt zijn vlakbij. Met de auto rijd je binnen 10 minuten bij afslag s110 de A10 op. Liever de trein, bus of metro? Het centraal station is nog geen 10 minuten fietsen.

Omschrijving
Ervaar het ultieme luxeleven in dit royale penthouse van 171m². Bij binnenkomst op de vierde verdieping biedt een eigen hal je toegang tot het penthouse op de vijfde verdieping. Hier vind je een ruime woonkamer, compleet met open keuken en apart zitgedeelte. Drie veelzijdige slaapkamers, die ook kunnen dienen als werk- of hobbykamer, worden vergezeld door een badkamer met bad, inloopdouche, toilet en wastafel, evenals een tweede apart toilet. Een van de slaapkamers heeft bovendien een eigen ensuite badkamer met wastafel en inloopdouche. Tot slot biedt dit penthouse twee ruime dakterrassen die bereikbaar zijn vanuit de woonkamer en twee van de slaapkamers. Hier kun je eindeloos tafelen, zonnen en ontspannen.

Kenmerken Penthouse
• Woonoppervlakte: van circa 171m²
• Aantal kamers: 4
• 4e en 5e verdieping
• Dakterras op het Zuidwesten
• Ligging in de Imker
• Inclusief luxe SieMatic of duurzame Häcker keuken met Siemens inbouwapparatuur
• Complete badkamer inclusief sanitair en tegelwerk
• Duurzaam en energiezuinig dankzij uitstekende isolatie, triple glas, vloerverwarming, een WKO-installatie, WTW-installatie en een warmtepomp, Energielabel naar verwachting A+++
• Eigen grond, dus geen erfpacht

Interesse?
Bekijk de beschikbare informatie op de projectwebsite (De Oosterlingen). Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Heeren Makelaars.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens