Amsterdam

Amsterdam – De Oosterlingen (bouwnummer 7.162) ong

De Oosterlingen (bouwnummer 7.162) ong

€ 1.700.000 V.O.N.
|
OPPERVLAKTE:
155 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

ADVERTENTIE PENTHOUSES De Oosterlingen Zeven contrastrijke, levendige en eigenzinnige gebouwen die een ode brengen aan het eilandleven op het historische Oostenburg. De Oosterlingen is te vinden op één van de laatste kavels van Oostenburg, in het centrum van Amsterdam. Het ontwerp van Winy Maas, mede-oprichter…

ADVERTENTIE PENTHOUSES

De Oosterlingen
Zeven contrastrijke, levendige en eigenzinnige gebouwen die een ode brengen aan het eilandleven op het historische Oostenburg. De Oosterlingen is te vinden op één van de laatste kavels van Oostenburg, in het centrum van Amsterdam.

Het ontwerp van Winy Maas, mede-oprichter van architectenbureau MVRDV, ademt duurzaamheid en natuurinclusiviteit. Stedelijk genieten en duurzaam, groen leven komen hier optimaal samen. Hier vind jij jouw plek. Een plek ‘to celebrate life’.

In de Oosterlingen vind je 142 koopwoningen verdeeld over zeven unieke gebouwen. De Oosterlingen creëert een contrastrijk Amsterdams straatje door de afwisseling tussen hoog- en laagbouw en het gebruik van diverse duurzame materialen.
Uniek aan het wonen in de Oosterlingen is dat je hier een woning op eigen grond koopt. Je betaalt dus geen erfpacht.

Penthouses
In fase 1 van de Oosterlingen gaan 50 woningen in verkoop, waarvan twee exclusieve penthouses. De penthouses hebben ieder een unieke indeling en oppervlakte van 156 m2. Hier woon je met aan drie kanten een bijzonder uitzicht over de stad. De indeling van de penthouses is flexibel en nog naar wens aan te passen. De uitstraling is luxe met een riante open leefkeuken, zithoek en drie ruime slaapkamers. De penthouses hebben afhankelijk van je voorkeur één of twee badkamers en een beschut dakterras van circa 24 m2. Hier kun je heerlijk loungen met een prachtig uitzicht over Amsterdam!

Locatie en bereikbaarheid
De Oosterlingen ligt om de hoek van de bruisende Czaar Peterstraat, een populaire straat met mooie boetieks, cafés en heerlijke eetwinkels. In het verlengde ervan opent de stad zich aan alle kanten, van de hippe Javastraat in Oost tot de gemoedelijke Plantagebuurt met Artis, maar ook de Utrechtsestraat, de Pijp of Nieuwmarkt zijn vlakbij. Met de auto rijd je binnen 10 minuten bij afslag s110 de A10 op. Liever de trein, bus of metro? Het centraal station is nog geen 10 minuten fietsen.

Interesse?
Bekijk de beschikbare informatie op de projectwebsite (De Oosterlingen). Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Heeren Makelaars.

Kenmerken Penthouse
• Woonoppervlakte: van circa 155 m2
• Zestiende verdieping
• Ligging in de Zwaluwtoren
• Inclusief luxe SieMatic of duurzame Häcker keuken met Siemens inbouwapparatuur
• Complete badkamer inclusief sanitair en tegelwerk
• Duurzaam en energiezuinig dankzij uitstekende isolatie, triple glas, vloerverwarming, een WKO-installatie, WTW-installatie en een warmtepomp, Energielabel naar verwachting A+++
• Beschut privé dakterras van circa 24 m2 op het zuidwesten.
• Eigen grond, dus geen erfpacht

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens