Amsterdam

Amsterdam – De Oosterlingen (bouwnummer 7.51) ong

De Oosterlingen (bouwnummer 7.51) ong

€ 650.000 V.O.N.
|
OPPERVLAKTE:
69 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

ADVERTENTIE TWEEKAMER APPARTEMENT De Oosterlingen Zeven contrastrijke, levendige en eigenzinnige gebouwen die een ode brengen aan het eilandleven op het historische Oostenburg. De Oosterlingen is te vinden op één van de laatste kavels van Oostenburg, in het centrum van Amsterdam. Het ontwerp van Winy Maas,…

ADVERTENTIE TWEEKAMER APPARTEMENT

De Oosterlingen
Zeven contrastrijke, levendige en eigenzinnige gebouwen die een ode brengen aan het eilandleven op het historische Oostenburg. De Oosterlingen is te vinden op één van de laatste kavels van Oostenburg, in het centrum van Amsterdam.

Het ontwerp van Winy Maas, mede-oprichter van architectenbureau MVRDV, ademt duurzaamheid en natuurinclusiviteit. Stedelijk genieten en duurzaam, groen leven komen hier optimaal samen. Hier vind jij jouw plek. Een plek ‘to celebrate life’.

In de Oosterlingen vind je 141 koopwoningen verdeeld over zeven unieke gebouwen. De Oosterlingen creëert een contrastrijk Amsterdams straatje door de afwisseling tussen hoog- en laagbouw en het gebruik van diverse duurzame materialen.
Uniek aan het wonen in de Oosterlingen is dat je hier een woning op eigen grond koopt. Je betaalt dus geen erfpacht.

Locatie en bereikbaarheid
De Oosterlingen ligt om de hoek van de bruisende Czaar Peterstraat, een populaire straat met mooie boetieks, cafés en heerlijke eetwinkels. In het verlengde ervan opent de stad zich aan alle kanten, van de hippe Javastraat in Oost tot de gemoedelijke Plantagebuurt met Artis, maar ook de Utrechtsestraat, de Pijp of Nieuwmarkt zijn vlakbij. Met de auto rijd je binnen 10 minuten bij afslag s110 de A10 op. Liever de trein, bus of metro? Het centraal station is nog geen 10 minuten fietsen.

Omschrijving
Dit ruime tweekamerappartement heeft een fijne open keuken in de woonkamer. In de slaapkamer is voldoende kastruimte aanwezig. Verder vind je naast de woonkamer een ruime inpandige berging en wasmachineaansluiting. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafel. In de gang vind je een separaat toilet en de technische ruimte. Op het balkon geniet je van je eigen buitenruimte.

Kenmerken tweekamer appartement
• Woonoppervlakte: van circa 70m²
• Aantal kamers: 2
• 5e verdieping
• Balkon met harmonicaramen op het noordwesten
• Ligging in de Zwaluwtoren
• Inclusief luxe SieMatic of duurzame Häcker keuken met Siemens inbouwapparatuur
• Complete badkamer inclusief sanitair en tegelwerk
• Duurzaam en energiezuinig dankzij uitstekende isolatie, triple glas, vloerverwarming, een WKO-installatie, WTW-installatie en een warmtepomp, Energielabel naar verwachting A+++
• Eigen grond, dus geen erfpacht

Interesse?
Bekijk de beschikbare informatie op de projectwebsite (De Oosterlingen). Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Heeren Makelaars.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens