Amsterdam

Amsterdam – De Oosterlingen (bouwnummer 7.61) ong

De Oosterlingen (bouwnummer 7.61) ong

€ 770.000 V.O.N.
|
OPPERVLAKTE:
76 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

ADVERTENTIE APPARTEMENTEN 70 – 80 M2 De Oosterlingen Zeven contrastrijke, levendige en eigenzinnige gebouwen die een ode brengen aan het eilandleven op het historische Oostenburg. De Oosterlingen is te vinden op één van de laatste kavels van Oostenburg, in het centrum van Amsterdam. Het ontwerp…

ADVERTENTIE APPARTEMENTEN 70 – 80 M2

De Oosterlingen
Zeven contrastrijke, levendige en eigenzinnige gebouwen die een ode brengen aan het eilandleven op het historische Oostenburg. De Oosterlingen is te vinden op één van de laatste kavels van Oostenburg, in het centrum van Amsterdam.

Het ontwerp van Winy Maas, mede-oprichter van architectenbureau MVRDV, ademt duurzaamheid en natuurinclusiviteit. Stedelijk genieten en duurzaam, groen leven komen hier optimaal samen. Hier vind jij jouw plek. Een plek ‘to celebrate life’.

In de Oosterlingen vind je in totaal 142 koopwoningen verdeeld over zeven unieke gebouwen. De Oosterlingen creëert een contrastrijk Amsterdams straatje door de afwisseling tussen hoog- en laagbouw en het gebruik van diverse duurzame materialen.
Uniek aan het wonen in de Oosterlingen is dat je hier een woning op eigen grond koopt. Je betaalt dus geen erfpacht.

Appartementen 70 – 80 m2
In fase 1 van de Oosterlingen gaan er in totaal 50 woningen in verkoop, waarvan zestien driekamerappartementen met een woonoppervlakte van 70 tot 80 m2. De driekamerappartementen liggen in de Zwaluwtoren en hebben aan twee zijdes hoge ramen voor heerlijk lichte woning. De grote woonkamer biedt voldoende ruimte voor een heerlijke open leefkeuken. Hier kun je lekker lang tafelen met vrienden of familie. Het merendeel van de appartementen heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of loggia. De loggia’s zijn volledig te sluiten met harmonica-ramen. Zo is deze ruimte ook in de winter te gebruiken en creëer je een prettige verblijfsplek, ook als jouw appartement hoger in de Zwaluwtoren is gelegen.

Loftwoning
Naast de driekamerappartementen gaat er ook één loftwoning in verkoop van 70m2. Kenmerkend zijn de prachtige hoge plafonds van maar liefst 4,2 meter en de open verbinding naar de bovengelegen verdieping. Door de hoge ramen is er veel licht aanwezig en krijgt de woning een elegante en unieke uitstraling. Op de entresol vind je een ruime slaapverdieping met badkamer en kleinere bij-kamer. Je kunt kiezen tussen een woning aan de gezellige pleinzijde of juist de rustigere straatzijde.

Locatie en bereikbaarheid
De Oosterlingen ligt om de hoek van de bruisende Czaar Peterstraat, een populaire bestemming met mooie boetieks en heerlijke eetwinkels. In het verlengde ervan opent de stad zich aan alle kanten, van de hippe Javastraat in Oost tot de gemoedelijke Watergraafsmeer, maar ook de Utrechtsestraat of Nieuwmarkt zijn vlakbij. Met de auto rijd je binnen 10 minuten bij afslag s110 de A10 op. Liever de trein, bus of metro? Het centraal station is nog geen 10 minuten fietsen.

Interesse?
Bekijk de beschikbare informatie op de projectwebsite (De Oosterlingen). Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Heeren Makelaars.

Kenmerken driekamerappartement
• Woonoppervlakte: van circa 72 – 77 m2
• 6e, 8e, 9e, 10e, 11e, 12e, 13e, 14e en 15e verdieping
• Ligging in de Zwaluwtoren
• Inclusief duurzame Häcker keuken met Siemens inbouwapparatuur en badkamer inclusief sanitair en tegelwerk
• Duurzaam en energiezuinig dankzij uitstekende isolatie, triple glas, vloerverwarming, een WKO-installatie, WTW-installatie en een warmtepomp, energielabel A+++
• Eigen erker, loggia of balkon van circa 8 – 9 m2
• Gemeenschappelijk dakterras op het dak
• Eigen grond, dus geen erfpacht

Kenmerken loftwoning
• Woonoppervlakte: van circa 70 m2
• 4e en 5e verdieping
• Ligging De Tuin
• Inclusief duurzame Häcker keuken met Siemens inbouwapparatuur en badkamer inclusief sanitair en tegelwerk
• Duurzaam en energiezuinig dankzij uitstekende isolatie, triple glas, vloerverwarming, een WKO-installatie, WTW-installatie en een warmtepomp, energielabel A+++
• Eigen grond, dus geen erfpacht

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens