Amsterdam

Amsterdam – Diepenbrockstraat 15

Diepenbrockstraat 15

€ 7.000.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
380 m2
|
AANTAL KAMERS:
11
Share

Diepenbrockstraat 15, 1077 VX Amsterdam. Zeer unieke stadsvilla van ca. 380 m2 gelegen aan het water van het Zuider Amstelkanaal en Beatrixpark. Exclusief wonen aan het park en water met bijzonder veel privacy. Op een unieke locatie in Amsterdam, ligt deze vrijstaande villa van circa…

Diepenbrockstraat 15, 1077 VX Amsterdam.

Zeer unieke stadsvilla van ca. 380 m2 gelegen aan het water van het Zuider Amstelkanaal en Beatrixpark.

Exclusief wonen aan het park en water met bijzonder veel privacy. Op een unieke locatie in Amsterdam, ligt deze vrijstaande villa van circa 380 m2 met royale en zonnige tuin grenzend aan het water en groen van het Beatrixpark.

Bereikbaarheid/locatie:
Op loopafstand treft u een grote diversiteit aan winkels, o.a. de Albert Heijn en delicatessenzaken voor de dagelijkse boodschappen. Ook treft u diverse restaurants en koffiezaken. Het Beatrixpark, de Cornelis Schuytstraat, de Zuidas en het Concertgebouw bevinden zich in de directe omgeving. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer met diverse tram- en busverbindingen, Station Zuid bevindt zich in de directe omgeving. Binnen 5 minuten bent u met de auto op de Ringweg A10.

Indeling
Begane grond:
Entree. Via de entree bereikt u alle vertrekken in de woning. Ruime entree met separaat toilet. Zeer ruime keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur met aangrenzend aan de achterzijde de eerste slaapkamer met eigen badkamer die is voorzien van een toilet en douche. Woonkamer met ruime zitkamer via de woonkamer is er toegang tot de zeer ruime achtertuin. Op deze verdieping bevindt zich tevens nog een kantoorruimte.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich vier zeer ruime slaapkamers. Drie slaapkamers aan de achterkant gelegen met diverse inbouwkasten. Tevens bevinden zich hier drie badkamers die alle voorzien zijn van een toilet, douche en dubbele wastafel. De badkamer aan de grote slaapkamer is nog voorzien van een ligbad.

Vliering:
Bij één van de slaapkamers aan de achterzijde bevindt zich de vliering hier is de slaapkamer gecreëerd maar biedt uiteraard ook andere mogelijkheden.

Souterrain:
In het souterrain met een stahoogte van ca. 253m bevinden zich nog twee slaapkamers. Ruime bioscoop en fitness ruimte en de technische ruimte. Badkamer aangrenzend aan de slaapkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. En tevens nog een separaat toilet.

Tuin:
Zeer goed onderhouden voor en achtertuin. In de achtertuin is een verhoging gecreëerd die aangrenzend aan de woonkamer om zo hier heerlijk van de zon te kunnen genieten!

Diepenbrockstraat;
Alphonsus Joannes Marie Diepenbrock (1862-1921), componist van internationaal niveau. Schreef vooral kerkmuziek. (bron: stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Luxe stadsvilla op een schitterende locatie (ca 380 m2).
- Riante voor en achtertuin.
- Videobewaking.
- Alarmsysteem.
- Ventilatie/koelsysteem.
- Zeer hoogwaardig afgewerkt.
- Oplevering in overleg.
- Erfpacht 16 jan 2013 t/m 15 jan 2063.
- Jaarcanon € 19.753,73 betreft periode 16 jan 2024 t/m/ 15 jan 2025.
- Aanvraagdatum overstap 31 dec 2019
- Parkeren via vergunningstelsel. (Bron: Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens