Amsterdam

Amsterdam – Dintelstraat 83-1

Dintelstraat 83-1

€ 500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
71 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Dintelstraat 83-1, 1079 BA Amsterdam Fantastisch driekamerappartement (ca. 71m²) met twee balkons in de geliefde Rivierenbuurt. De woning beschikt over twee slaapkamers, een eigen entree en is uitstekend onderhouden. Het is heerlijk rustig wonen in dit gedeelte van Amsterdam Zuid! Locatie/bereikbaarheid: De woning is gelegen…

Dintelstraat 83-1, 1079 BA Amsterdam

Fantastisch driekamerappartement (ca. 71m²) met twee balkons in de geliefde Rivierenbuurt. De woning beschikt over twee slaapkamers, een eigen entree en is uitstekend onderhouden. Het is heerlijk rustig wonen in dit gedeelte van Amsterdam Zuid!

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen in stadsdeel Amsterdam Zuid, in de gezellige “Scheldebuurt”, beter bekend als de Rivierenbuurt, tussen de Rooseveltlaan en de President Kennedylaan. Deze buurt staat bekend om de karakteristieke- en charmante jaren dertig bouwstijl en het zeer grote variërende aanbod van barretjes, koffietentjes, restaurants en de vele leuke winkels. In deze populaire buurt is het fijn en veilig wonen. Op de brede stoepen spelen kinderen of gaan de buren gezellig zitten, wat voor een gemoedelijke sfeer en leuk contact met de buren zorgt. De Dintelstraat ligt vlakbij de leukste winkelstraten van Amsterdam, de Maasstraat en de Scheldestraat. Voor de dagelijkse boodschappen, maar tevens voor vertier kunt u hier terecht. De bruisende Pijp, met de bekende Albert Cuypmarkt is op een steenworp afstand gelegen maar ook diverse parken waaronder het Beatrixpark en het Amstelpark zijn op loopafstand bereikbaar. Sportliefhebbers zitten hier goed met het De Mirandabad en de Amstel om de hoek. De bereikbaarheid is uitstekend: met de auto bereikt u de A10 gemakkelijk via de afslag bij de Rai. Tevens is er ruimschoots openbaar vervoer in de directe omgeving, denk hierbij aan de halte van de Noord-/Zuidlijn bij de Rai alsmede de treinen, metro’s en bussen die hier stoppen. Ook station Zuid/WTC met bussen, trams en metro’s in alle richtingen is zeer gemakkelijk te bereiken. Vanaf station Zuid en station Rai is er een directe verbinding met de luchthaven Schiphol.

Indeling:
Gemeenschappelijke hardstenen trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Eigen entree. Hal met originele glas-in-lood deur. Aan de rechterzijde een separaat toilet met fontein en aangrenzend de badkamer met ligbad, dubbele wastafel met meubel, inloopdouche en radiator. Aan de voorzijde is de master bedroom met handige inbouwkast gesitueerd. De schuiframen zijn voorzien van dubbel glas. Middels de glas-in-looddeur bereikt u de ruime doorzon woon-/eetkamer. Open keuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, Bosch combi-oven, 5-pits inductie en Zanussi koel-/vriescombinatie. Er is meer dan genoeg opbergruimte. Een sfeervolle erker siert de voorzijde van het appartement en kijkt vrij uit op een plein met een kerk.

Aan de achterzijde de woonkamer met balkon voorzien van openslaande deuren. In de balkonkast is de C.V.-ketel gesitueerd. De tweede slaapkamer bevindt zich tevens aan de achterzijde. Ook hier verschaft een openslaande deur de toegang tot het balkon. Een afgesloten kast huisvest de meters en aangrenzend een separate waskast met de benodigde aansluitingen en extra bergruimte. De gehele woning is voorzien van dubbel glas en er ligt een prachtige houten vloer.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 71,10m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Twee balkons
- Twee slaapkamers
- Afgesloten bergruimte met aansluiting voor wasmachine
- Authentieke details
- Glas-in-lood details
- Sfeervolle erker
- VVE Dintelstraat 81-83
- Servicekosten €120,30 per maand
- VVE professioneel beheerd
- Tijdvak erfpacht tot en met 30 september 2056 thans €486,42 per jaar t/m 30 september 2026 (10 jaarlijkse canonaanpassing)
- Rustige en kindvriendelijke buurt
- Eigen entree
- Houten vloer
- C.V.-ketel Intergas kombi kompakt HR 22
- Niet-zelfbewoningsclaususle van toepassing
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. De verkoper heeft het pand incidenteel en niet als vaste woning gebruikt en is niet bekend met - en staat niet in voor - verborgen gebreken. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens