Amsterdam

Amsterdam – Eendrachtstraat 30I

Eendrachtstraat 30I

€ 650.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
90 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Eendrachtstraat 30-1, 1078 XZ Amsterdam Op een rustige locatie in de Rivierenbuurt bieden wij dit ruime en lichte hoekappartement (ca. 90m²) aan. De woning beschikt over twee slaapkamers, een balkon met middagzon en een riante woonkamer. Het is comfortabel wonen in de Eendrachtstraat: alle voorzieningen…

Eendrachtstraat 30-1, 1078 XZ Amsterdam

Op een rustige locatie in de Rivierenbuurt bieden wij dit ruime en lichte hoekappartement (ca. 90m²) aan. De woning beschikt over twee slaapkamers, een balkon met middagzon en een riante woonkamer. Het is comfortabel wonen in de Eendrachtstraat: alle voorzieningen bevinden zich binnen handbereik!

Locatie/Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in een rustige straat in de Rivierenbuurt, tussen de Churchill-laan en de Scheldestraat. De buurt kenmerkt zich door mooie straten gecombineerd met veel groenvoorzieningen waaronder het Beatrixpark en het Amstelpark. De buurt is van alle gemakken voorzien: diverse supermarkten, speciaalzaken en buurtwinkels zijn nabij de woning gelegen. Aan horeca ook geen gebrek in de Rivierenbuurt: diverse terrassen, lunchrooms, cafés en goede restaurants sieren de buurt. Ook de geliefde Maasstraat en Beethovenstraat met veel gezellige zaakjes zijn op loopafstand van de woning gelegen. De bereikbaarheid is uitstekend: uitvalsweg A10 is binnen enkele minuten te bereiken. Er is ruimschoots openbaar vervoer, diverse bus- en tramhaltes alsmede Station RAI en station Zuid/WTC met treinen, trams en metro’s (waaronder de Noord-/Zuidlijn) in alle richtingen zijn nabij de woning gelegen. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel.

Indeling:
Nette gemeenschappelijke entree op de begane grond. Trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:

Entree. Grote hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime woon-/eetkamer met bijzonder veel licht door de hoekligging en de twee sfeervolle erkers. Er is meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel en gezellige zithoek. Aangrenzend de keuken met Boretti 6-pits gasfornuis met oven en vaatwasser. In de keuken zit een ingebouwde kast met extra bergruimte, waar de meterkast thans is gesitueerd. Aan de voorzijde van de woning zijn de twee slaapkamers gelegen. In de master bedroom zorgen grote raampartijen ook in dit vertrek voor bijzonder veel lichtinval.

De tweede slaapkamer leent zich ook uitstekend als studeer-/werkkamer. In de hal vindt u een separaat toilet met fontein met in een afgesloten kast de C.V.-ketel en extra bergruimte. De ruime badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel, radiator en de benodigde aansluiting voor de wasmachine. Het balkon is aan de achterzijde gelegen en toegankelijk middels de badkamer. Doordat het balkon westelijk georiënteerd is het hier heerlijk genieten van de middagzon! Door de gehele woning ligt een mooie donkere parketvloer.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 89,90m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Heerlijk lichte woning in de Rivierenbuurt
- Ideale woonomgeving
- Twee slaapkamers
- Balkon aan de achterzijde
- Kleine, actieve VVE met 3 leden
- Servicekosten €100,- per maand
- Gemeentelijke erfpacht: jaarcanon bedraagt €887,78 tot en met 31 augustus 2053 en wordt jaarlijks geïndexeerd
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd
- C.V.-ketel intergas HReco 36 (2018) met onderhoudscontract
- Parkeren middels vergunningsstelsel
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens