Amsterdam

Amsterdam – Egelantiersgracht 197A3

Egelantiersgracht 197A3

€ 575.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
91 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Egelantiersgracht 197 A3, 1015 RJ Amsterdam Riante dubbele bovenwoning (ca. 91m²) gelegen in het hartje van Amsterdam, aan de idyllische Egelantiersgracht. De woning wordt casco opgeleverd en biedt u daarom eindeloos veel mogelijkheden om hier uw droomhuis te realiseren. Ligging: Gelegen aan een van de…

Egelantiersgracht 197 A3, 1015 RJ Amsterdam

Riante dubbele bovenwoning (ca. 91m²) gelegen in het hartje van Amsterdam, aan de idyllische Egelantiersgracht. De woning wordt casco opgeleverd en biedt u daarom eindeloos veel mogelijkheden om hier uw droomhuis te realiseren.

Ligging:
Gelegen aan een van de mooiste grachten van Amsterdam. Deze rustige en idyllische gracht, met haar historische karakter, is gelegen midden in de Jordaan op loopafstand van de Westertoren, het Anne Frank Huis, de Noordermarkt, de Negen Straatjes en vele restaurants en cafés. Nabij de openbaar vervoer knooppunten Marnixstraat (bussen) en tramlijn. Tevens bereikt u het Centraal Station met alle mogelijke OV-verbindingen met vijf minuten fietsen en bent u met de auto binnen 15 minuten op de A10.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree.
Derde verdieping:

Middels de trap bereikt u de hal. De hal biedt u toegang tot de riante ruimte met veel lichtinval door de beide raampartijen aan zowel de voor- en achterzijde van de woning. De voorzijde biedt prachtig uitzicht op de groene Egelantiersgracht. U kunt met deze ruimte nog alle kanten op. Denk aan een prachtige woonkeuken en een sfeervolle woon- en eetkamer.

Vierde verdieping:
Door middel van de interne trap bereikt u de vierde en tevens de hoogste verdieping van het appartement. Ook deze verdieping biedt raampartijen aan zowel de voor- en achterzijde van de woning. De karakteristieke balken in het plafond geven de ruimte veel sfeer. Ook met deze ruimte kunt u nog alle kanten op. Zo kunnen er meerdere slaapkamers, een studeerkamer en badkamer(s) gerealiseerd worden.
Kortom, een huis met eindeloos veel mogelijkheden gelegen aan een van de mooiste grachten van Amsterdam!

Bijzonderheden:
- Huis met eindeloze mogelijkheden
- Gelegen op eigen grond
- Pand is in 2012 gesplitst in appartementsrechten en voorzien van een nieuwe fundering
- Oppervlakte 91m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Koper dient de mogelijkheid voor het plaatsen van een dakterras zelf te onderzoeken
- Oplevering kan snel
- Verkoop ‘’as is’’ en met ouderdomsclausule
- Voorbehoud gunning verkoper
- Projectnotaris Seinstra & van Rooij notarissen

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens