Amsterdam

Amsterdam – Elisabeth Wolffstraat 84-3

Elisabeth Wolffstraat 84-3

€ 350.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
51 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Elisabeth Wolffstraat 84-3, 1053 TX Amsterdam Op een mooie plek in het levendige Amsterdam-West bieden wij dit charmante appartement van ca. 51m² aan. De woning is gelegen op eigen grond. U bevindt zich tussen rust en ruimte enerzijds en de levendigheid van de Amsterdamse binnenstad…

Elisabeth Wolffstraat 84-3, 1053 TX Amsterdam

Op een mooie plek in het levendige Amsterdam-West bieden wij dit charmante appartement van ca. 51m² aan. De woning is gelegen op eigen grond. U bevindt zich tussen rust en ruimte enerzijds en de levendigheid van de Amsterdamse binnenstad anderzijds. Het huis is helemaal naar eigen smaak in te richten.

Locatie/ bereikbaarheid:
Gelegen op een toplocatie in het bruisende Amsterdam Oud-West. Deze buurt is een mooie combinatie van traditionele cafés en winkels en trendy coffeebars, fashion shops en hippe restaurants. Het nabij gelegen Bellamyplein is ook recent vernieuwd en beschikt over een leuke speelplek met speeltoestel en zwembad (in de zomer). De buurt is van alle gemakken voorzien: naast fijne buurtwinkels en (biologische) supermarkten zijn er op loopafstand diverse delicatesse- en speciaalzaken te vinden. De Hallen (met o.a. een bioscoop, bibliotheek, restaurant en natuurlijk de Foodhallen), de gezellige Ten Kate markt en Jordaan behoren tevens tot de vele pluspunten van het wonen in deze buurt. Evenals het iconische Vondelpark wat een heerlijke plek is om te wandelen bevindt zich nabij. Er is ruimschoots openbaar vervoer in de omgeving en ook met de auto is de woning goed te bereiken (binnen enkele minuten bent u op de A10).

Indeling:
Derde verdieping:
Entree met ruime hal. Aan de voorzijde een slaapkamer met meterkast. Centraal gelegen de badkamer met douche, wasbak en toilet. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde. De halfopen keuken is via de woonkamer te bereiken. Vanuit de keuken bereikt u via een deur het balkon op het zuidwesten.

Elisabeth Wolffstraat:
Elisabeth Wolff geboren Bekker (Betje Wolff) (1738-1804), schrijfster. Schreef samen met Aagje Deken onder meer ‘Sara Burgerhart’ en ‘Willem Leevend’. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 51m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Balkon gelegen op het Zuidwesten
- Gelegen op eigen grond
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 80,- (MJOP aanwezig)
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Parkeren via vergunningsstelsel. Bron: Parkeren Gemeente Amsterdam
- Projectnotaris: Seinstra Van Rooij Notarissen
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens