Amsterdam

Amsterdam – Emmy Andriessestraat 341

Emmy Andriessestraat 341

€ 450.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
80 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Emmy Andriessenstraat 341, 1087 LS Amsterdam In het waterrijke IJburg bieden wij dit uitstekend ingedeelde appartement (80 m²) met twee slaapkamers en riant balkon op het zuidwesten aan. De woning is gelegen op de eerste verdieping, beschikt over voldoende opbergmogelijkheden en is uitstekend onderhouden. Kortom,…

Emmy Andriessenstraat 341, 1087 LS Amsterdam

In het waterrijke IJburg bieden wij dit uitstekend ingedeelde appartement (80 m²) met twee slaapkamers en riant balkon op het zuidwesten aan. De woning is gelegen op de eerste verdieping, beschikt over voldoende opbergmogelijkheden en is uitstekend onderhouden.
Kortom, heerlijk wonen op een top locatie in dit mooie gedeelte van Amsterdam!

Bereikbaarheid
IJburg biedt nieuwe trendy cafés en restaurants maar ook een filmhuis en een theater en diverse activiteiten op het gebied van sport en kunst. Het Theo van Goghpark ligt voor de deur. Op dit stukje eiland kan men naar hartenlust wandelen, hardlopen, fietsen en skaten. Er bevindt zich een voetbal-, tennis- en hockeyclub, een zeilvereniging. Tevens in de buurt een winkelcentrum met onder andere ambachtelijke verswinkels, diverse lunch- en espressobars. Op korte loopafstand van het appartement treft u een watersportvereniging en een jachthaven met verschillende restaurants aan het water. Een absolute eyecatcher en direct om de hoek is het strand. Dichtbij bevinden zich diverse uitvalswegen (o.a. de ring A10, A9, A1) die zorgen dat de overige stadsgebieden binnen afzienbare tijd bereikbaar zijn. De Maxis is binnen vijf rijminuten te bereiken.

Indeling
Gemeenschappelijk entree met lift.

Eerste verdieping:
Galerij met binnentuin. Entree, hal met separaat toilet en opbergmogelijkheden biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement, de ruime en lichte woonkamer met gezellige woonkeuken. De keuken is voorzien van een kookeiland met inductieplaat, oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. Tevens biedt de woonkamer middels een schuifpui toegang tot het riante balkon, gelegen op het zuidwesten. Het balkon is gelegen over de gehele breedte van de woning waardoor de woonkamer voorzien is van bijzonder veel lichtinval. De ruime master bedroom is gesitueerd aan de achterzijde van de woning, evenals de goed bemeten tweede slaapkamer. Vanuit de hal bereikt u de badkamer, voorzien van douche, toilet en wastafel. Een washok met de benodigde aansluitingen voor de wasmachine en droger is tevens gesitueerd in de hal.

De woning beschikt over een ruime extra berging.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 80m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Twee slaapkamers
- Riant balkon op het zuidwesten
- Grote raampartij met schuifpui
- Extra berging
- Kindvriendelijke buurt
- Oplevering in overleg
- Grote en actieve VVE, professioneel beheer door MVGM
- Maandelijkse servicekosten bedragen €124,91
- Energielabel A+
- Erfpacht is afgekocht tot 15 juni 2060, aanvraag overstap erfpacht is tijdig gedaan
- Parkeren in ondergelegen parkeergarage (huren via MVGM) of via het vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens