Amsterdam

Amsterdam – Evert Cornelisstraat 26C

Evert Cornelisstraat 26C

€ 90.000 K.K.
Share

Parkeergarage Evert Cornelisstraat 26C, 1077 KV Amsterdam Garagebox te koop op een prachtige locatie in Amsterdam Zuid. De garagebox bevindt zich onder het complex aan de Anton Verheijstraat. Aan de voorzijde is er middels een deur toegang tot de garage. De garage wordt uitstekend onderhouden…

Parkeergarage Evert Cornelisstraat 26C, 1077 KV Amsterdam

Garagebox te koop op een prachtige locatie in Amsterdam Zuid. De garagebox bevindt zich onder het complex aan de Anton Verheijstraat. Aan de voorzijde is er middels een deur toegang tot de garage. De garage wordt uitstekend onderhouden en beschikt over verlichting, verwarming en elektriciteit.

Neem voor een afspraak gerust contact op met ons kantoor!

Bijzonderheden:
- Garagebox / deur opening 2,10m breed
- Garage gelegen onder het complex aan de achterzijde van de Anton Verheijstraat
- Eigendom belast met erfpacht, jaarlijkse canon bedraagt €35,39
- Tijdvak loopt van 16 oktober 1955 tot 15 oktober 2030
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht is tijdig gedaan
- Gezonde en actieve VVE, professioneel beheerd door VVE beheer Amsterdam
- VVE beschikt over MJOP
- VVE bestaande uit 18 woningen, 16 garages en één winkelpand
- Servicekosten per maand bedragen €30,57
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens