Amsterdam

Amsterdam – Evert Cornelisstraat 29

Evert Cornelisstraat 29

€ 1.500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
157 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Evert Cornelisstraat 29, 1077 KV Amsterdam Ruime familiewoning (ca. 158m²) met riante achtertuin (ca. 105m²) op het zonnige zuiden in de Prinses Irenebuurt in Amsterdam Zuid. Het huis heeft vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterkant en beschikt over vier slaapkamers, een garage en…

Evert Cornelisstraat 29, 1077 KV Amsterdam

Ruime familiewoning (ca. 158m²) met riante achtertuin (ca. 105m²) op het zonnige zuiden in de Prinses Irenebuurt in Amsterdam Zuid. Het huis heeft vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterkant en beschikt over vier slaapkamers, een garage en een zonnig dakterras. Comfortabel wonen in een rustige, groene buurt met alle voorzieningen binnen handbereik!

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is centraal gelegen, nabij de Zuidas, het Olympiaplein en de Beethovenstraat. In de Beethovenstraat en op het Olympiaplein treft u een breed aanbod winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden. Binnen vijf minuten bereikt u het Gelderlandplein. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Beatrixpark, of de talrijke sportclubs en –verenigingen in de buurt. Meerdere populaire basisscholen en middelbare scholen liggen op loop-/fietsafstand.
De Evert Cornelisstraat is een van de rustigste straten van de Prinses Irenebuurt met nauwelijks verkeer en veel parkeergelegenheid. De buurt, gebouwd tussen 1954 en 1958, is een kindvriendelijke oase van rust, ruimte en veel groen. Het gebied heeft een open karakter met hoofdzakelijk laagbouw en ruime straten. De buurt wordt gekenmerkt door veel parkachtige openbare ruimtes: langs de randen (Beatrixpark en het Zuideramstelkanaal) en in het hart (Minervalaan). De architectuur is vrijwel over de gehele linie gevarieerd en van opvallende kwaliteit.
De bereikbaarheid is uitstekend: Station Zuid/WTC is op loopafstand en vanuit daar vertrekken trams, metro’s (inclusief Noord-/Zuidlijn) en treinen in alle richtingen. Er is een directe verbinding met Schiphol en het Centraal Station. De bus-/tramhalte Beethovenstraat bevindt zich aan het einde van de straat. Met de auto bereikt u de A10 middels afslag Zuid en afslag RAI (S108 en S109). Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel. Parkeervergunning per direct beschikbaar (geen wachttijd). Er is ruimschoots parkeergelegenheid in de straat.

Indeling:
Begane grond:
Voortuin met voldoende ruimte voor de (bak)fiets, Birò of scooter. Entree op de begane grond. Tochtportaal met meterkast. Ruime hal met een separaat toilet met fontein. De riante woonkamer met aangrenzend de keuken is aan de achterzijde gesitueerd. De keuken is voorzien van een 5-pits fornuis, ingebouwde koel-/vriescombinatie, vaatwasser, (combi)oven en voldoende kastruimte. De ruime woon-/eetkamer grenst aan de tuin. Imposante raampartijen sieren de volledige achterzijde van het huis waardoor er bijzonder veel daglicht binnenkomt. De riante tuin met veel privacy is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over een achterom.
Het karakteristieke trappenhuis verbindt alle verdiepingen.

Eerste verdieping:
Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde zijn de eerste twee slaapkamers gesitueerd. De linker (slaap)kamer is nu in gebruik als kantoor en de tweede slaapkamer beschikt over een handige inbouwkast. Aan de achterzijde bevindt zich de master bedroom met dubbele inbouwkasten. Aangrenzend bevindt zich een zonnig balkon dat uitkijkt op de groene achtertuin. De badkamer is toegankelijk vanaf zowel de masterbedroom als de hal. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. De benodigde aansluitingen voor de wasmachine en droger zijn aanwezig. In de hal is nog een separaat toilet met fontein gesitueerd.

Tweede verdieping:
Hal met toegang tot de vierde goed bemeten slaapkamer, dakterras en handige kastenkamer. Deze extra kamer is voorzien van een kastenwand, toilet en wastafel. Ideaal voor gasten. De grote slaapkamer beschikt over een glazen pui. Aan de achterzijde ligt het ruime dakterras van circa 30m². Dit ligt pal op het zuiden en vanaf het dakterras heeft u een prachtig vrij uitzicht!

Kelder:
De kelder is voorzien van voldoende bergruimte. In het afzonderlijke stookhok bevindt zich de C.V.-ketel. Ook hier is meer dan genoeg opbergruimte.

Kortom: fantastisch wonen in Amsterdam Zuid!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 157,60m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Achtertuin op het zuiden 105,10m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Dakterras
- Fantastisch familiehuis in Amsterdam Zuid
- Vier slaapkamers
- Ruime externe garage
- Kelder met voldoende bergruimte
- Dubbel glas (behalve de originele deuren)
- Voldoende bergruimte
- Voortuin met ruimte voor de (bak)fiets, Birò of scooter
- Eigendom belast met eeuwigdurende erfpacht
- Canon t/m 15 november 2028 €269,99, AB 2016
- Oplevering 1 juli 2023
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens