Amsterdam

Amsterdam – Faas Wilkesstraat 115*

Faas Wilkesstraat 115*

€ 225,- P.M.
Share

Parkeerplaats te huur in de parkeerkelder van een nieuw complex in de Sportheldenburt (Zeeburgereiland). Locatie Gelegen in het hart van de Sportheldenbuurt (Zeeburgereiland). Dichtbij het centrum van Amsterdam, Amsterdam Oost, Amsterdam Noord en pittoresk Durgerdam via de Schellingwouderbrug, IJburg en vlakbij de ring A10. Op…

Parkeerplaats te huur in de parkeerkelder van een nieuw complex in de Sportheldenburt (Zeeburgereiland).

Locatie
Gelegen in het hart van de Sportheldenbuurt (Zeeburgereiland). Dichtbij het centrum van Amsterdam, Amsterdam Oost, Amsterdam Noord en pittoresk Durgerdam via de Schellingwouderbrug, IJburg en vlakbij de ring A10. Op 7 minuten fietsen de Javastraat, op loopafstand tram 26 die je binnen 7 minuten naar Centraal Station of IJburg brengt.

Bijzonderheden

- Parkeerplaats in parkeerkelder
- Capaciteit voor maximaal 1 auto
- Toegang via elektrische deur
- Per direct beschikbaar
- Twee maanden waarborgsom

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens