Amsterdam

Amsterdam – Faas Wilkesstraat 149G + PP

Faas Wilkesstraat 149G + PP

€ 595.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
83 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Faas Wilkesstraat 149-G + PP, 1095 MD Amsterdam Licht en goed ingedeeld appartement van ca. 83m² met balkon. Dit instapklare appartement op het moderne en geliefde Zeeburgereiland beschikt over twee slaapkamers en een gezellige open woonkeuken. Het is heerlijk wonen aan de Faas Wilkesstraat met…

Faas Wilkesstraat 149-G + PP, 1095 MD Amsterdam

Licht en goed ingedeeld appartement van ca. 83m² met balkon. Dit instapklare appartement op het moderne en geliefde Zeeburgereiland beschikt over twee slaapkamers en een gezellige open woonkeuken. Het is heerlijk wonen aan de Faas Wilkesstraat met alle gemakken binnen handbereik.

Locatie / bereikbaarheid:
Aan de Faas Wilkesstraat in Amsterdam vindt u het moderne appartementencomplex, Heroes. Gelegen in het hart van de Sportheldenbuurt, in de populaire wijk Zeeburgereiland. Alle voorzieningen zijn op loopafstand zoals scholen, medische zorg, sportscholen, gezellige horeca en supermarkten. Dichtbij het centrum van Amsterdam, Amsterdam Oost, Amsterdam Noord en pittoresk Durgerdam via de Schellingwouderbrug, IJburg en vlakbij de ring A10. Op 7 minuten fietsen de Javastraat, op loopafstand tram 26 die je binnen 7 minuten naar Centraal Station of IJburg brengt.
Voor de sportliefhebbers ligt er recht tegenover het appartementencomplex de Urban Sport Zone met velden voor hockey, voetbal, basketbal padel en het grootste outdoor skatepark van Nederland.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree met lift en trappenhuis.

Vierde verdieping:
Het appartement is gelegen op de vierde verdieping, welke via trap of lift te bereiken is. Bij binnenkomst van het appartement heeft u vanuit de hal toegang tot alle vertrekken.
Aan de achterzijde van de woning bevinden zich een tweetal goed bemeten slaapkamers en een woonkamer met open keuken. De woonkamer is een fijne, lichte ruimte door de grote raampartijen en voorzien van een open keuken met diverse inbouwapparatuur als 4-pits inductiekookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-oven. Vanuit de woonkamer en één slaapkamer is er directe toegang tot het balkon, welke gelegen is op het zuidoosten.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche, handdoekradiator en een dubbele wastafel met meubel. Verder is er een separaat toilet met fontein te bereiken vanuit de hal. In het appartement zijn er nog twee kamers aanwezig die als een inpandige berging kunnen dienen waarvan één ruimte beschikt over de nodige aansluitingen voor een wasmachine.
Door het gehele appartement ligt er een fraaie houten vloer. Teven beschikt het appartement over vloerverwarming en een intercomsysteem.

In de onderbouw bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenstalling en een eigen parkeerplaats. Het appartement wordt inclusief de parkeerplaats verkocht.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 83m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Ruim balkon aan de woonkamer van ca. 11m² op het zuidoosten
- Het appartement wordt inclusief de parkeerplaats verkocht
- Nieuwbouwcomplex uit 2019
- Recht van erfpacht. AB 2000. 10 jaarlijkse indexering. De canon bedraagt €614,00 betreft de periode 16 januari 2017 t/m 15 januari 2027. Tijdvak: 16-01-2017 t/m 15-01-2067. Er is geen aanvraag onder gunstige voorwaarden tot overstap naar eeuwigdurende erfpacht gedaan.
- Professioneel beheerde VvE met MJOP
- Servicekosten appartement €139,67 per maand, parkeerplaats €28,15 per maand
- Energielabel A+
- Geheel voorzien van houten vloer en dubbelglas
- Stadsverwarming
- Intercomsysteem en vloerverwarming aanwezig
- Gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw
- Zeer gunstig gelegen ten opzichte van het OV en de Ring A10
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens