Amsterdam

Amsterdam – Fahrenheitsingel 80

Fahrenheitsingel 80

€ 500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
73 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Fahrenheitsingel 80, 1097 NV Amsterdam Aan de rustige Fahrenheitsingel bieden wij dit dubbele bovenhuis (ca. 73m²) met drie slaapkamers, dakterras en zonnig balkon aan. De woning is goed ingedeeld en beschikt over een eigen opgang. Het is comfortabel wonen in het geliefde Amsteldorp met alle…

Fahrenheitsingel 80, 1097 NV Amsterdam

Aan de rustige Fahrenheitsingel bieden wij dit dubbele bovenhuis (ca. 73m²) met drie slaapkamers, dakterras en zonnig balkon aan. De woning is goed ingedeeld en beschikt over een eigen opgang. Het is comfortabel wonen in het geliefde Amsteldorp met alle voorzieningen binnen handbereik!

Locatie & Bereikbaarheid:

De groene en ruim opgezette Fahrenheitsingel met enkel bestemmingsverkeer is gelegen in Amsteldorp. Het Amsteldorp kenmerkt zich als rustig en kindvriendelijk, een soort dorp midden in de bruisende stad. Park Frankendael en de Amstel bevinden zich in de directe omgeving. Het centrum van Amsterdam bevindt zich binnen handbereik: via de Weesperzijde fietst u zo het centrum in. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, denk hierbij aan supermarkten, winkels en boetieks. Aan horeca ook geen gebrek in de nabije omgeving: restaurant The Lobby, in Hotel V, George Marina, De Kas, tHuis aan de Amstel en L’Osteria behoren tot de vele hotspots van de buurt. De buurt is volop in ontwikkeling: het Amstelstation is opnieuw ingericht en Overamstel is getransformeerd tot een nieuw woon-/werkgebied. Hierbij horen diverse stadsprojecten waaronder Amstelkwartier en Bajeskwartier.

De bereikbaarheid is uitstekend. Er is ruimschoots openbaar vervoer, het Amstelstation met treinen, metro’s en trams in diverse richtingen ligt op zo’n vijf minuten loopafstand. Met de fiets bereikt u de andere stadsdelen gemakkelijk. Uitvalswegen zijn snel te bereiken en het is in deze buurt mogelijk twee parkeervergunningen te verkrijgen zonder wachttijd. Er is nagenoeg altijd parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling:

Eigen opgang op de begane grond.

Eerste verdieping:
Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de woonkamer met vrij uitzicht en een sfeervolle schouw gesitueerd. Aan de achterzijde de ruime woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gasfornuis en vaatwasser. Openslaande deuren verschaffen de toegang tot het nette balkon. Het zonnige balkon beschikt over een handige balkonkast. Centraal in het midden de badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche.

Tweede verdieping:
Met de trap bereikt u de tweede verdieping. Overloop met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde twee goed bemeten slaapkamers met inbouwkasten. Aan de achterzijde is het riante dakterras met elektriciteit- en wateraansluiting gelegen. Door de zuidoostelijke ligging is het hier heerlijk genieten van de zon. Een derde vertrek met de benodigde aansluiting voor de wasmachine en droger alsmede de C.V.-ketel is thans aan de achterzijde gelegen.
Alle ramen zijn voorzien van HR++ glas en er ligt een prachtige eiken lamelparketvloer.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 72,50m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Zonnig dakterras én balkon op het zuidoosten
- Drie slaapkamers
- Heerlijk rustig wonen aan het water
- Woning voorzien van HR++ glas
- Professionele en actieve VvE beheerd door Velzel VvE diensten B.V.
- VvE bestaande uit 30 leden
- Servicekosten €102,- per maand
- VvE in bezit van MJOP
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 november 2043
- Verkopers zijn onder gunstige voorwaarden overgestapt naar eeuwigdurende erfpacht
- Twee parkeervergunningen te verkrijgen zonder wachtlijst
- Oplevering in overleg

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens