Amsterdam

Amsterdam – Frans Halsstraat 77-1

Frans Halsstraat 77-1

€ 390.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
45 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Frans Halsstraat 77-1, 1072 BN Amsterdam Midden in de populaire buurt De Pijp, bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 45m²) aan. De woning beschikt over een ruime living met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Het is heerlijk wonen in de Frans Halsstraat met…

Frans Halsstraat 77-1, 1072 BN Amsterdam

Midden in de populaire buurt De Pijp, bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 45m²) aan. De woning beschikt over een ruime living met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Het is heerlijk wonen in de Frans Halsstraat met alle gezelligheid en voorzieningen die de oude Pijp te bieden heeft, op een steenworp afstand gelegen.

Bereikbaarheid

Het appartement is gelegen in één van de leukste stukjes van de oude Pijp, met diverse trendy horecazaken om de hoek gelegen. Tevens treft u hier volop winkelgelegenheid in de directe omgeving. Denk hierbij aan de Gerard Doustraat, Albert Cuypmarkt en Ferdinand Bolstraat. Tevens bevinden zich het Museumplein het concertgebouw op loopafstand. De ligging is zeer centraal en het pand is ook goed te bereiken met zowel de auto (via Hobbemakade - Europaplein naar de A-10) als met het openbaar vervoer (tram 3, 12, 24, bus 246 en metro 52). De gemeente Amsterdam is hier bezig de buurt opnieuw in te richten. “Het wordt een autoluwe en klimaatbestendige woonbuurt met veel ruimte voor voetgangers, fietsers, groen en speelmogelijkheden voor kinderen”.

Indeling

Eerste verdieping
Middels de entree betreedt u de living met open keuken voorzien van vaatwasser, oven, koelkast, vriezer, inductiekookplaat, spoelbak en de benodigde aansluitingen voor een wasmachine. Aan de voorzijde van het appartement, het woonkamergedeelte. Grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel lichtinval. De slaapkamer met wastafel en ingebouwde kastenwand is aan de achterzijde gelegen. Een tweede slaapkamer is centraal in de woning gelegen met aangrenzend de badkamer voorzien van douche en toilet.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht ca. 45m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Twee slaapkamers
- Energielabel C
- Eigen grond, dus géén erfpacht
- Actieve VvE, professioneel beheerd
- VvE bijdragen € 97,77 per maand
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens