Amsterdam

Amsterdam – Frederik Hendrikplantsoen 100H

Frederik Hendrikplantsoen 100H

€ 550.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
71 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Frederik Hendrikplantsoen 100H, 1052 XZ Amsterdam Midden in de populaire Frederik Hendrikbuurt bieden wij deze heerlijke benedenwoning (ca. 71m²) aan! De lichte woning is gelegen op de begane grond en beschikt over een riante living, twee slaapkamers en een ruime achtertuin gelegen op het noordwesten….

Frederik Hendrikplantsoen 100H, 1052 XZ Amsterdam
Midden in de populaire Frederik Hendrikbuurt bieden wij deze heerlijke benedenwoning (ca. 71m²) aan! De lichte woning is gelegen op de begane grond en beschikt over een riante living, twee slaapkamers en een ruime achtertuin gelegen op het noordwesten. Het is heerlijk wonen aan het Frederik Hendrikplantsoen met alle gezelligheid en gemakken van de Jordaan, het Westerpark en Amsterdam Oud-West op een steenworp afstand gelegen!

Bereikbaarheid
De karakteristieke woning is gelegen aan het groene Frederik Hendrikplantsoen en zeer centraal gesitueerd ten opzichte van de Jordaan, het Westerpark en het Centrum van Amsterdam. Aan de Frederik Hendrikstraat en het Hugo de Grootplein zijn diverse gezellige cafés en gewaardeerde restaurants te vinden, maar ook twee supermarkten en allerlei speciaal winkels. De gezelligheid van de Jordaan, de Negen Straatjes, de Noordermarkt en het groen van het Westerpark liggen op loopafstand. Op korte fietsafstand zijn de Foodhallen en Amsterdam Centraal Station te vinden. Daarnaast beschikt de buurt over vele goede scholen, kinderopvangen en sportverenigingen.
Het appartement is ook met de auto goed bereikbaar vanaf de Ring A10 via afrit S103 en de S105. De locatie is zeer gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer met diverse tram- en bushaltes op een steenworp afstand gelegen. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem (met binnenkort ook toegang tot de splinternieuwe parkeergarage onder de Singelgracht).

Indeling
Entree. Middels het tochtportaal bereikt u de hal die toegang verleent tot alle vertrekken. Over de gehele lengte van de woning is de riante living gelegen, met aan de voorzijde de woonkamer en aan de achterzijde de keuken. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterkant is het een fijne lichte woonkamer. De woonkamer geeft via een openslaande deur toegang tot de riante achtertuin, gelegen op het noordwesten. De tuin is prachtig aangelegd en ideaal om in de zomer van het zonnetje te genieten en te barbecueën met vrienden. De master bedroom treft u aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een ingebouwde kastenwand. Via openslaande deuren heeft u vanuit deze ruimte ook toegang tot de achtertuin. De ruime badkamer is uitgerust met een wastafel met meubel, ligbad en douche. Er is een separaat toilet in de hal. Een tweede slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen.

Bijzonderheden
- Lichte benedenwoning van ca. 71m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Twee ruime slaapkamers
- Gezellige riante achtertuin, gelegen op het noordwesten (middag en avondzon)
- Fantastische locatie (loopafstand van o.a. de Jordaan, het Westerpark en de Negen Straatjes)
- Gehele woning is voorzien van dubbele beglazing
- Actieve VVE bestaande uit 5 leden, eigen beheer
- MJOP aanwezig
- Servicekosten bedragen €100,- Per maand
- Erfpacht bedraagt €94,97 per jaar tot 2030 (aanvraag onder spijtoptantregeling gedaan)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens