Amsterdam

Amsterdam – Geerdinkhof 651

Geerdinkhof 651

€ 475.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
122 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Geerdinkhof 651, 1103RN Amsterdam Op een prettige locatie aan de rand van Amsterdam, met diverse groenvoorzieningen in de nabije omgeving bieden wij deze onlangs deels gerenoveerde eengezinswoning (122m²) aan. De woning beschikt over een voor- en achtertuin, dakopbouw en een heerlijk terras op het zuidwesten!…

Geerdinkhof 651, 1103RN Amsterdam
Op een prettige locatie aan de rand van Amsterdam, met diverse groenvoorzieningen in de nabije omgeving bieden wij deze onlangs deels gerenoveerde eengezinswoning (122m²) aan. De woning beschikt over een voor- en achtertuin, dakopbouw en een heerlijk terras op het zuidwesten!

De woning is in 2020 voorzien van twee nieuwe badkamers, een nieuwe keuken en een nieuwe vloer en is dus zo te betrekken! Rustig wonen aan de rand van het park ‘de Bijlmerweide’ en op 5 minuten loopafstand van het steeds mooier wordende Diemerbos. Nergens in Amsterdam vindt u zoveel parken om u heen, want ook het Gaasperpark ligt om de hoek! In deze uiterst kindvriendelijke en rustige wijk aan de rand van Amsterdam kunt u heerlijk tot rust komen.Met de belangrijkste uitvalswegen (A1, A2 en ringweg A10) dicht in de buurt bent u binnen 10 minuten in het hart van Amsterdam. Ook het openbaar vervoer (metro en bus) en de diverse winkels en scholen zijn op loopafstand.

Indeling:
Begane grond
Via de eigen voortuin waar u ook uw auto zou kunnen parkeren, heeft u toegang tot de voordeur. Hal met toegang tot alle vertrekken en een toilet met fontein. Aan de voorzijde de eerste ruime kamer die ideaal te gebruiken is als kantoor, eetkamer of als slaapkamer. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een open keuken (inductieplaat, vaatwasser, combi-oven en een koelkast met vriesvak) en een fraaie glazen schuifpui waardoor de woning bijzonder licht is. De schuifpui geeft toegang tot de heerlijke achtertuin van ruim 70m2 voorzien van ruime berging en een achterom!

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Deze verdieping is verdeeld in een ruime slaapkamer aan de voorzijde, en twee aan de achterzijde. Centraal gelegen is de badkamer voorzien van inloop regendouche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers aan de achterzijde. De tweede badkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een inloopdouche en wastafel. Vanaf de overloop is tevens een kast bereikbaar met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Aan de voorzijde is toegang tot het ruime dakterras op het zonnige zuidwesten!

Parkeerplaats:
Voor is er een mogelijkheid om de auto te parkeren. Het betreft geen officiële parkeerplaats maar hoort wel deels bij de voortuin.

Bijzonderheden:
– Heerlijke eengezinswoning van 122m² (NEN 2580);
– Voorzien van 2 tuinen en een dakterras op het zuidwesten;
– Opbouw(2002) extra verdieping waardoor de woonruimte is vergroot;
– 6 (slaap)kamers;
– Afgekochte erfpacht t/m 15-02-2036. Daarna een jaarcanon die eeuwigdurend is vastgeklikt voor ca. €200,- per jaar en jaarlijks wordt geindexeerd;
– De nieuwe erfpachtbepalingen 2016 van eeuwigdurende erfpacht zijn van toepassing;
– Dichtbij diverse parken;
– Op ca. 15 min van centrum Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens