Amsterdam

Amsterdam – Geldersekade 6-3

Geldersekade 6-3

€ 500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
72 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Geldersekade 6-C, 1012 BH Amsterdam Stijlvolle driekamerwoning (ca. 72m²) gelegen op de tweede verdieping van het geweldig historisch pand midden in het bruisende centrum van Amsterdam. De recent opgeknapte woning beschikt over twee slaapkamers en heeft prachtig uitzicht over de Geldersekade. De authentieke details zijn…

Geldersekade 6-C, 1012 BH Amsterdam

Stijlvolle driekamerwoning (ca. 72m²) gelegen op de tweede verdieping van het geweldig historisch pand midden in het bruisende centrum van Amsterdam. De recent opgeknapte woning beschikt over twee slaapkamers en heeft prachtig uitzicht over de Geldersekade. De authentieke details zijn bewaard gebleven.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gesitueerd in een historisch grachtenpand aan het begin van de Geldersekade met ongeëvenaard fraai uitzicht op het IJ en het Oosterdok. Aan de achterzijde kijkt u uit op de Oudezijds Kolk. Het is heerlijk wonen op deze toplocatie: alle voorzieningen bevinden zich binnen handbereik. Het Damrak, Centraal Station, de Nieuwmarkt en de Zeedijk bevinden zich op een steenworp afstand van de woning. Een breed aanbod winkels, boetieks, cafés en restaurant bevinden zich op een steenworp afstand. De locatie bevindt zich te midden van alles wat de bruisende binnenstad van Amsterdam te bieden heeft. De woning is uitstekend te bereiken: vanaf Centraal Station vertrekken treinen, trams, metro’s, pontjes en bussen in alle richtingen. Met de auto bereikt u Ringweg A10 binnen enkele minuten. De andere stadsdelen bereikt u binnen enkele fietsminuten. Kortom: Het is comfortabel wonen in dit karakteristieke pand met authentieke details.

Indeling:
De gemeenschappelijk entree van dit historische pand bevindt zich op de bel-etage. Toegang tot de unieke woning op de eerste verdieping. Aan de kan van de Oudezijds Kolk zijn de twee slaapkamers gesitueerd. Plafond ornamenten sieren beide slaapkamers. De eerste slaapkamer is voorzien van een originele schouw en handige inbouwkast met dubbele openslaande deuren. De C.V.-ketel zit hier thans in een separate afgesloten kast. Imposante raampartijen zorgen dat er bijzonder veel daglicht binnen komt. Aangrenzend de tweede slaapkamer met badkamer en-suite voorzien van een douche, fontein en de benodigde aansluiting voor een wasmachine en droger.
Centraal in het midden bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en ligbad met douche. Aan de kant van de Geldersekade bevindt zich de riante woonkamer. De originele plafondbalken zijn hier in het zicht, dit geeft het vertrek een bijzondere uitstraling. Door de grote raampartijen is de woonkamer heerlijk licht. In het midden van de woonkamer zit het originele, indrukwekkende raamwerk: nog een klassiek detail dat de woning een bijzondere uitstraling geeft. De open keuken bevindt zich in de woon/eet- kamer.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 72m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Kleinschalige vereniging van eigenaren
- Gelegen op een fantastische locatie midden in de stad
- Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens