Amsterdam

Amsterdam – Gerard Brandtstraat 6D 1

Gerard Brandtstraat 6D 1

€ 450.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
50 m2
|
AANTAL KAMERS:
1
Share

Gerard Brandtstraat 6D1, 1054 JJ Amsterdam Op een steenworp afstand van het prachtige Vondelpark bieden wij dit praktisch ingedeelde studio appartement aan (ca. 50m²). De woning is gelegen op de eerste verdieping, beschikt over een heerlijk balkon op het zuiden en is geheel naar eigen…

Gerard Brandtstraat 6D1, 1054 JJ Amsterdam

Op een steenworp afstand van het prachtige Vondelpark bieden wij dit praktisch ingedeelde studio appartement aan (ca. 50m²). De woning is gelegen op de eerste verdieping, beschikt over een heerlijk balkon op het zuiden en is geheel naar eigen smaak in te richten. Kortom, heerlijk wonen aan het Vondelpark met bijzonder veel mogelijkheden!

Bereikbaarheid

Het appartement is gelegen in de gezellige en geliefde Eerste Helmersbuurt op de hoek van Gerard Brandtstraat en de Overtoom. Voor alle dagelijkse boodschappen kan men om de hoek terecht. Diverse restaurants, cafés en winkels die mensen uit heel Amsterdam trekken zoals de gezellige Ten Katemarkt, de Kinkerstraat, de Overtoom en het Leidseplein zijn binnen handbereik. Voor sport en recreatie is eveneens het geliefde Vondelpark op slechts vijf minuten loopafstand gelegen. U bevindt zich tussen rust en ruimte enerzijds en de levendigheid van de Amsterdamse binnenstad anderzijds. De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is uitstekend, binnen een paar minuten bent u met de auto op de Ring A-10 en met het openbaar vervoer ligt de stad binnen handbereik.

Indeling

Begane grond

Entree. Gemeenschappelijk trappenhuis.

Eerste verdieping

Entree biedt toegang tot de living. Aan de voorzijde, een sfeervolle erker met grote raampartijen die de ruimte van bijzonder veel lichtinval voorzien. De keuken is aan de achterzijde gelegen en biedt middels openslaande deuren toegang tot het balkon, gelegen op het zuiden. Centraal gelegen in de woning: de badkamer uitgerust met toilet, wastafel en douche.

Kortom: heerlijk wonen op een fantastische locatie in een appartement dat volledig naar eigen smaak in te richten is.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht ca. 50m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Geheel naar eigen smaak in te richten
- Fantastische locatie
- Bijzonder veel potentie
- Balkon op het zuiden
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Nietzelfbewoningsclausule van toepassing
- VvE in oprichting
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens