Amsterdam

Amsterdam – Gerard Doustraat 18III

Gerard Doustraat 18III

€ 475.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
54 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Gerard Doustraat 18-3, 1072 VP Amsterdam Gerenoveerd appartement van ca. 54 m² met balkon van ca. 5 m² op het Zuiden. Het appartement is gelegen op een fantastische locatie midden in de bruisende Amsterdamse Pijp aan het rustige stukje van de welbekende Gerard Doustraat. Locatie/bereikbaarheid:…

Gerard Doustraat 18-3, 1072 VP Amsterdam

Gerenoveerd appartement van ca. 54 m² met balkon van ca. 5 m² op het Zuiden. Het appartement is gelegen op een fantastische locatie midden in de bruisende Amsterdamse Pijp aan het rustige stukje van de welbekende Gerard Doustraat.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen in het levendigste deel van De Pijp, nabij het Museumplein en het Sarphatiepark. Alle mogelijkheden om te ontspannen, te genieten en verse boodschappen te doen zijn binnen handbereik. De Pijp typeert zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze restaurants en (eet)cafés. De Albert Cuypmarkt, die 6 dagen per week te bezoeken valt, is uiteraard kenmerkend. Bovendien is De Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 3, 7, 10, 16 en 24 en het station van de Noord/Zuidlijn), de fiets en de auto.

Indeling
Tweede verdieping:
Ruime hal met aan de voorzijde de woonkamer met open keuken met diverse inbouwapparatuur, drie grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding. Op de hal een separaat toilet met fontein. Aan de achterzijde de zeer ruime slaapkamer met aangrenzend het zonovergoten balkon. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer die is voorzien van een douche met wastafel. Bij de slaapkamer is ruimte om kasten te plaatsen.

Gerard Doustraat:
Schilder (1613-1675). Vertegenwoordiger van de Leidse school. Leerling van Rembrandt en leermeester van onder andere Metsu en Van Mieris. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 54 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Vereniging van eigenaren bestaande uit vijf appartementsrechten
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 75,-
– Woning is recent volledig gerenoveerd
– Ondergrondse parkeergarage om de hoek voor vergunninghouders
– Wasmachine aansluiting in aparte ruimte
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens