Amsterdam

Amsterdam – Gerard Doustraat 218-3

Gerard Doustraat 218-3

€ 435.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
44 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Gerard Doustraat 218-3, 1073 XB Amsterdam Midden in de populaire Pijp bieden wij dit prachtige, luxe gerenoveerde appartement (44m²) gelegen op eigen grond aan! De woning is gesitueerd op de derde verdieping en beschikt over een living met luxe open keuken met eiland aan de…

Gerard Doustraat 218-3, 1073 XB Amsterdam
Midden in de populaire Pijp bieden wij dit prachtige, luxe gerenoveerde appartement (44m²) gelegen op eigen grond aan! De woning is gesitueerd op de derde verdieping en beschikt over een living met luxe open keuken met eiland aan de voorzijde, slaapkamer met badkamer en-suite aan de achterzijde en een zonnig balkon gelegen op het zuiden. Het is heerlijk wonen aan de Gerard Doustraat met alle gemakken die de buurt te bieden heeft, op een steenworp afstand gelegen!

Bereikbaarheid
Het appartement ligt in de gezellige Pijp, aan de populaire Gerard Doustraat. Om de hoek ligt het Sarphatipark, evenals de Ferdinand Bolstraat en Albert Cuypmarkt. Daarnaast is er in de omgeving een brede keuze aan winkels en zijn er tal van leuke cafés en restaurants. De bereikbaarheid is uitstekend; zo ligt de oprit van de A2 en A10 op slechts enkele minuten rijden. Daarnaast zijn er diverse bus- en tramverbindingen in de nabije omgeving, alsook een metrostation van de Noord-Zuidlijn.

Indeling
Gemeenschappelijk entree, trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Heerlijk lichte woonkamer aan de voorzijde met fraaie luxe open keuken met spoeleiland. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en is afgewerkt met een mooi natuurstenen blad. Apart toilet met fontein bereikbaar vanaf de hal. De ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een prachtige en suite badkamer voorzien van inloop regendouche en dubbele wastafel. Vanuit de slaapkamer is er middels dubbele deuren toegang tot het riante balkon van ruim 8m² op het zuiden. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie houten visgraatvloer voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 44m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Luxe afgewerkt
- Zonnig balkon op het zuiden
- Nieuwe fundering
- Eigen grond, dus géén erfpacht
- VvE Gerard Doustraat 218 bestaande uit 5 leden wordt momenteel opgericht
- Energielabel A
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens