Amsterdam

Amsterdam – Gerard Doustraat 74-1

Gerard Doustraat 74-1

€ 469.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
66 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

GERARD DOUSTRAAT 74-1, 1072 VL AMSTERDAM In een van de meest populaire straatjes van de hippe Amsterdamse Pijp bieden wij dit ruime driekamerappartement van ca. 66m² aan. De woning is gelegen op eigen grond en is helemaal naar eigen smaak in te richten! De buurt…

GERARD DOUSTRAAT 74-1, 1072 VL AMSTERDAM

In een van de meest populaire straatjes van de hippe Amsterdamse Pijp bieden wij dit ruime driekamerappartement van ca. 66m² aan. De woning is gelegen op eigen grond en is helemaal naar eigen smaak in te richten!

De buurt
De woning is gelegen in het levendigste deel van De Pijp, nabij het Sarphatiepark. Alle mogelijkheden om te ontspannen, te genieten en verse boodschappen te doen zijn binnen handbereik. De Pijp typeert zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze restaurants en (eet)cafés. De Albert Cuypmarkt, die 6 dagen per week te bezoeken valt, is uiteraard kenmerkend. Bovendien is De Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 3, 7, 10, 16 en 24 en het station van de Noord/Zuidlijn), de fiets en de auto.

Indeling:
Eerste verdieping:
Entreehal. De ruime woonkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt door de twee grote ramen over bijzonder veel natuurlijk licht. Hiernaast bevindt zich de keuken. Vanuit de hal is de badkamer te bereiken die beschikt over een wastafel, douche en toilet. Aan de voorzijde gelegen een goed bemeten slaapkamer en daarnaast een kamer die goed als werkkamer kan fungeren.

Gerard Doustraat:
Schilder (1613-1675). Vertegenwoordiger van de Leidse school. Leerling van Rembrandt en leermeester van onder anderen Metsu en van Mieris. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 66m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
- Kleine, slapende VVE
- Maandelijkse bijdrage € 115,72,-
- Bijzondere bepaling: medewerking koper m.b.t. wijziging splitsingsakte
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Projectnotaris: Seinstra Van Rooij Notarissen
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens