Amsterdam

Amsterdam – Gerard Doustraat 91-3

Gerard Doustraat 91-3

€ 300.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
31 m2
|
AANTAL KAMERS:
1
Share

GERARD DOUSTRAAT 91-3, 1072VN AMSTERDAM In een van de meest populaire straatjes van de hippe Amsterdamse Pijp bieden wij deze charmante studio (ca. 31m²) aan. De studio is gelegen op de derde verdieping van een karakteristiek pand, verkeert in goede staat en beschikt tot slot…

GERARD DOUSTRAAT 91-3, 1072VN AMSTERDAM

In een van de meest populaire straatjes van de hippe Amsterdamse Pijp bieden wij deze charmante studio (ca. 31m²) aan. De studio is gelegen op de derde verdieping van een karakteristiek pand, verkeert in goede staat en beschikt tot slot nog over privé bergruimte op de zolderverdieping.

De buurt
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants in de buurt en op het bekende Gerard Douplein, Marie Heinekenplein en de Ferdinand Bolstraat (Lolita, Caffè Pico, Bar Bellini, La Nostra Gigi, Het Paardje). Maar ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die 6 dagen per week te bezoeken is, is erg sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (diverse tramlijnen en Metrostation Albert Cuyp op steenworp afstand), met de fiets en met de auto.

Indeling:
Derde verdieping
Entree. Lichte ruimte met aan de voorzijde het slaapgedeelte. Het woongedeelte is momenteel centraal gelegen en aan de achterzijde de keuken die is voorzien van koelkast met vriezer, vaatwasser, oven en fornuis. Er is eenvoudig een afgesloten slaapkamer te creëren op de plek waar de keuken zich momenteel bevindt.. De badkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een douche, wastafel en toilet. Op de vierde verdieping is er nog een ruimte van ca. 2,3m² om spullen op te bergen.

Gerard Doustraat:
Schilder (1613-1675). Vertegenwoordiger van de Leidse school. Leerling van Rembrandt en leermeester van onder anderen Metsu en van Mieris. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Studio van ca. 31m² (NEN2580)
- Bergruimte van ca. 2m² op de zolderverdieping
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
- Fundering is hersteld in 2004
- Gezonde en actieve VVE, professioneel beheerd en bestaande uit zes appartementen
- Maandelijkse bijdrage €89,-
- Oplevering in overleg, kan snel
- Parkeren via vergunningstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens