Amsterdam

Amsterdam – Gerrit van der Veenstraat 113-2

Gerrit van der Veenstraat 113-2

€ 1.950.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
208 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Een prachtig gerenoveerd appartement verdeeld over drie verdiepingen (208m²), met een zonnig dakterras op het zuiden en een eigen ingang op de begane grond, gelegen in een van de meest populaire straten van Amsterdam Zuid. Deze ruime en lichte woning beschikt over maar liefst vijf…

Een prachtig gerenoveerd appartement verdeeld over drie verdiepingen (208m²), met een zonnig dakterras op het zuiden en een eigen ingang op de begane grond, gelegen in een van de meest populaire straten van Amsterdam Zuid. Deze ruime en lichte woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers en is uitgerust met hoogwaardige materialen, waaronder een prachtige visgraat parketvloer, extra hoge massieve deuren, een volledig domotica systeem dat bediend kan worden via iPad of iPhone, een openhaard en luxe badkamers.

Wat betreft bereikbaarheid: de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat bevinden zich op loopafstand. Het openbaar vervoer is uitstekend bereikbaar, met diverse tram- en bushaltes op korte afstand en het station Zuid WTC in de directe omgeving. Met de auto is de woning gemakkelijk te bereiken via de Ringweg A10. Parkeren is direct voor de deur mogelijk, momenteel worden er zelfs twee parkeervergunningen zonder wachttijd verstrekt.

Indeling:
Vanaf de straat is er toegang tot het appartement middels een eigen voordeur. Trap naar de tweede verdieping.

Op de tweede verdieping bevindt zich een zeer ruime woonkamer met aan de achterzijde een balkon op het zuiden, met vrij uitzicht. Aan de voorzijde van de woonkamer is een afgesloten werkkamer te vinden, gescheiden door een stijlvolle staal/glazen deur. De landelijke keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Op de overloop bevinden zich een apart toilet en een fraaie ingebouwde garderobekast.

Op de derde verdieping zijn zowel aan de voor- als achterzijde ruime slaapkamers en een kleine slaapkamer te vinden. Het midden van de etage herbergt een zeer luxe badkamer met een vrijstaand bad, ruime inloopdouche en een groot wastafelmeubel. Ook hier is een apart toilet op de overloop aanwezig. Aan de achterzijde bevindt zich opnieuw een balkon.

De vierde verdieping beschikt over een prachtige masterbedroom met een open kapconstructie en een bijzonder luxe badkamer en suite, compleet met vrijstaand bad, douche en dubbele wastafel. Op de overloop zijn de wasmachineaansluiting en de CV-installatie te vinden, samen met een apart toilet. Vanaf hier is er toegang tot het heerlijke dakterras op het zonnige zuiden.

Tot slot is er vanaf de overloop nog een berging in de kap bereikbaar via een vlizotrap.

Gerrit van der Veenstraat:
Gerrit Jan van der Veen (1902-1944), verzetsstrijder, van beroep beeldhouwer. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 208m² (NEN-rapport aanwezig)
- Zeer hoogwaardig gerenoveerd
- Fraai aangelegd dakterras van ca. 24m²
- Gemeentelijke erfpacht: Afgekocht tot 15-01-2052 (aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht is gedaan)
- Rijksmonument
- Eigen entree vanaf begane grond
- Actieve VvE, professioneel beheerd door Ter Linden en Heijer
- Meerjaren onderhoudsplan aanwezig
- Servicekosten: € 294,35 per maand
- CV-installatie
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningstelsel, per direct 2 vergunningen te verkrijgen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens