Amsterdam

Amsterdam – Gerrit van der Veenstraat 120-2

Gerrit van der Veenstraat 120-2

€ 1.475.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
206 m2
|
AANTAL KAMERS:
8
Share

Gerrit van der Veenstraat 120-2&3, 1077ER Amsterdam In de populaire Apollobuurt in Amsterdam Zuid bieden wij dit bijzonder brede bovenhuis (ca. 206m²) met eigen entree aan. Dit authentieke bovenhuis beschikt over vijf slaapkamers, twee badkamers en een riant dakterras (ca. 50m²) waar u de hele…

Gerrit van der Veenstraat 120-2&3, 1077ER Amsterdam

In de populaire Apollobuurt in Amsterdam Zuid bieden wij dit bijzonder brede bovenhuis (ca. 206m²) met eigen entree aan. Dit authentieke bovenhuis beschikt over vijf slaapkamers, twee badkamers en een riant dakterras (ca. 50m²) waar u de hele dag van de zon kunt genieten.

Wat betreft toegankelijkheid: zowel de Beethovenstraat als de Cornelis Schuytstraat zijn op loopafstand gelegen. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar, met verschillende tram- en bushaltes in de nabije omgeving en het station Zuid WTC vlakbij. Met de auto is de woning eenvoudig te bereiken via de Ringweg A10. Parkeren is direct voor de deur mogelijk en op dit moment worden zelfs twee parkeervergunningen zonder wachttijd verstrekt.

Indeling:

Een sfeervolle stenen buitentrap leidt naar het portiek op de eerste verdieping. Via de eigen voordeur betreed je het appartement op de eerste verdieping en neem je de trap naar de tweede verdieping.

Bij het bereiken van de overloop vind je een garderobekast. Van daaruit stap je de hal in, die toegang biedt tot alle vertrekken. De heerlijk lichte woonkamer aan de voorzijde is mooi verdeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime woonkeuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon dat zich uitstrekt over de hele breedte van het appartement. Drie ruime slaapkamers bevinden zich ook aan deze zijde, elk met toegang tot het balkon. De badkamer, met douche, wastafel en toilet, is centraal gelegen.

Een ruime trap leidt naar de derde verdieping.

Op de overloop is er toegang tot een eerste kamer met veel inbouwkasten en directe toegang tot het dakterras. De grote slaapkamer is bereikbaar via de riante tussenkamer, die kan dienen als tweede woonkamer of eenvoudig kan worden omgebouwd tot extra slaapkamer. De grote slaapkamer heeft een douche en wastafelmeubel. Daarnaast beschikt deze verdieping over een toilet. Via de serre is er toegang tot het riante terras waar je de hele dag van de zon kunt genieten.

Tot slot is er vanuit de slaapkamer nog een berging in de kap bereikbaar via een vlizotrap.

Gerrit van der Veenstraat:
Gerrit Jan van der Veen (1902-1944), verzetsstrijder, van beroep beeldhouwer. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 206m² (NEN-rapport aanwezig)
- Ruim 11 meter breed aan de voorzijde
- Bijzonder ruim dakterras (ca. 50m²)
- Gemeentelijke erfpacht: Afgekocht tot 31-01-2052
- Eeuwigdurende tijdvak is vastgeklikt voor €5531,85 per jaar (jaarlijkse indexering)
- Eigen entree vanaf de eerste verdieping
- Actieve VvE, professioneel beheerd door Delair Vastgoedbeheer
- Meerjaren onderhoudsplan aanwezig
- Servicekosten: € 156,36 per maand
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningstelsel, per direct 2 vergunningen te verkrijgen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens