Amsterdam

Amsterdam – Gillis van Ledenberchstraat 128hs

Gillis van Ledenberchstraat 128hs

€ 1.250.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
197 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Gillis van Ledenberchstraat 128hs, 1052VL Amsterdam Op een heerlijke plek in het bruisende Amsterdam West, op steenworp afstand van de Jordaan, bieden wij dit unieke benedenhuis van bijna 200m² aan met bijzonder veel mogelijkheden. De woning betreft een voormalige garage die in 2012 door CAP…

Gillis van Ledenberchstraat 128hs, 1052VL Amsterdam
Op een heerlijke plek in het bruisende Amsterdam West, op steenworp afstand van de Jordaan, bieden wij dit unieke benedenhuis van bijna 200m² aan met bijzonder veel mogelijkheden. De woning betreft een voormalige garage die in 2012 door CAP Living is omgebouwd tot luxe appartement en beschikt over onder andere een plafondhoogte van ruim 3 meter, een fraaie glazen voorpui en een sfeervolle en zonnige achtertuin. Tot slot is er de mogelijkheid uw auto veilig binnen in de garage te parkeren onder het pand, hier zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Bereikbaarheid
Het appartement is zeer gunstig gelegen in voormalig stadsdeel Westerpark en op loopafstand van de gezellige Jordaan met haar vele restaurantjes, cafés en andere uitgaansgelegenheden. Ook het recent gezellige Westerparkterrein met al haar culturele mogelijkheden bevindt zich binnen handbereik. In de directe omgeving treft u verder winkels voor de dagelijkse boodschappen (o.a. Albert Heijn) maar ook veel toffe spots zoals Back to Black, Meatless District, Morgan & Mees en het gezellige Hugo de Grootplein. Met het openbaar vervoer bent u binnen no-time op Amsterdam CS of Amsterdam Sloterdijk met al haar verbindingen. Parkeren kan in een privé-garage.

Indeling
Via de fraaie glazen voordeuren heeft u toegang tot de ruime voorkamer die ideaal te gebruiken is als werkplek, kantoor, sportruimte of bijvoorbeeld als extra slaapkamer. Vanuit deze ruimte is er toegang tot het eerste toilet met fontein. De hal naar de achterzijde geeft toegang tot de rest van het appartement. Hier is bijvoorbeeld toegang tot een praktische inpandige berging en de twee (ruime) slaapkamers. De masterbedroom van ruim 20m2 is voorzien van een eigen badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Ook de tweede slaapkamer heeft toegang tot een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Beide slaapkamers hebben toegang tot de patio.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de spectaculaire woonkamer. Door de speelse vorm is de ruimte op diverse manieren in te delen. De open keuken is voorzien van alle gemakken waaronder een 5pits gasplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Naast de keuken een praktische provisiekast en het vierde toilet, met fonteintje. Een grote lichtkoepel zorgt ervoor dat de woonkamer bijzonder licht is. Aan de achterzijde, waarvan het dak geheel voorzien is van een duurzaam sedum dak, is er via een glazen schuifpui toegang tot de sfeervolle achtertuin op het westen. De tuin beschikt over bijzonder veel privacy!

Gillis van Ledenberchstraat: Griffier van de Staten van Utrecht (1550-1618), medestander van Van Oldenbarneveldt en door prins Maurits gevangengezet. De straat droeg eerder de naam Tweede Hugo de Grootdwarsstraat (Rb. 13-10-1897 en 19-1908). (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
– Uniek benedenhuis van bijna 197m² op één laag (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Twee slaapkamers, twee badkamers(derde slaapkamer is makkelijk te creëren)
– Patio en sfeervolle achtertuin op het zonnige westen (bijna 40m²)
– Twee parkeerplaatsen separaat te koop, €60.000,- per stuk
– In 2012 hoogwaardig gerenoveerd door CAP Living
– Volledig voorzien van vloerverwarming
– VVE bestaande uit 4 leden
– Maandelijkse bijdrage bedraagt €63,-
– Erfpacht voor het appartement bedraagt €2250,95 tijdvak loopt tot 2057
– Erfpacht voor de twee parkeerplaatsen is afgekocht tot 2055
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens