Amsterdam

Amsterdam – Graafschapstraat 32

Graafschapstraat 32

€ 650.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
123 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Graafschapstraat 32 + PP, 1079 PD Amsterdam Heerlijk ruim appartement (123m²) met parkeerplaats en berging in de populaire Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Het appartement met drie slaapkamers is onderdeel van een modern complex met lift en verkeert in uitstekende staat. Door de vele imposante raampartijen…

Graafschapstraat 32 + PP, 1079 PD Amsterdam

Heerlijk ruim appartement (123m²) met parkeerplaats en berging in de populaire Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Het appartement met drie slaapkamers is onderdeel van een modern complex met lift en verkeert in uitstekende staat. Door de vele imposante raampartijen is de woning bijzonder licht.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in een rustige straat in de Rivierenbuurt. Toch is alles wat het bruisende Amsterdam te bieden heeft nabij gelegen. Op loopafstand vindt u een breed aanbod leuke winkels, hippe boetieks, speciaalzaken, maar ook supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Aan horeca ook geen gebrek in de Rivierenbuurt: veel leuke terrassen, restaurants en cafés sieren de buurt. De geliefde Amsterdamse Pijp is thans op korte afstand van de woning gelegen. In het Beatrixpark, Martin Luther King Park alsmede het Amstelpark kunt u terecht voor sport en recreatie.
De woning is uitstekend te bereiken er is ruimschoots openbaar vervoer. Vanaf Zuid/WTC vertrekken trams, bussen, metro’s en treinen in alle richtingen. Station Rai en metrohalte Europaplein van de Noord-/Zuidlijn bevinden zich op een steenworpafstand van het appartement. Met de auto bereikt u de woning gemakkelijk vanaf zowel de A2 als de A10.

Indeling:

Begane grond:
Nette gemeenschappelijke entree met trappenhuis en lift. In het souterrain bevindt zich de parkeerplaats (€45.000,- k.k.) en de ruime berging.

Derde verdieping:
Ruime hal met meterkast. Aan de rechterzijde is de eerste slaapkamer gesitueerd. De ruimte is heerlijk licht door het imposante raam. Deze kunt u helemaal openschuiven. De open woonkeuken is thans heerlijk licht door de grote raampartijen. Ook in dit vertrek kunnen de ramen helemaal opengeschoven worden. De luxe keuken is voorzien van een combi-oven, 4-pits inductieplaat, vaatwasser en koelkast. Er is voldoende opbergruimte in de open keuken. Aangrenzend de riante doorzonwoonkamer met dezelfde schuiframen.
Aan de achterzijde bevindt zich de hal met toegang tot de overige vertrekken. Aan de linkerkant de wasruimte met de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger. In de wasruimte heeft u ook voldoende opbergruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en dubbele wastafel. Op de hal bevindt zich een grote inbouwkast. Aangrenzend de tweede slaapkamer. De derde ruime slaapkamer is tevens voorzien van ruime inbouwkasten. Het appartement verkeert in uitstekende staat: alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en de vloer is recent volledig behandeld.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht 123,30m² (NEN2580 rapport aanwezig)
– Vraagprijs parkeerplaats €45.000,- k.k.
– Drie slaapkamers
– Parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage
– Externe berging
– Bijzonder licht door grote ramen
– Luxe open keuken
– VVE professioneel beheerd, servicekosten per maand €233,60
– Erfpacht appartement: €6.411,00 per jaar tot en met 2031, tijdvak loopt tot 2056
– Erfpacht parkeerplaats: €404,- per jaar tot en met 2031, tijdvak loopt tot 2056
– Oplevering kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens