Amsterdam

Amsterdam – Grote Bickersstraat 299

Grote Bickersstraat 299

€ 475.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
61 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Grote Bickersstraat 299, 1013KR Amsterdam Op het pittoreske Bickerseiland bieden wij dit sfeervolle dubbel bovenhuis met twee slaapkamers aan. Het appartement verkeert in uitstekende staat, is in 2015 volledig verbouwd en beschikt over een eigen entree vanaf de straat. Het appartement is gelegen op één…

Grote Bickersstraat 299, 1013KR Amsterdam

Op het pittoreske Bickerseiland bieden wij dit sfeervolle dubbel bovenhuis met twee slaapkamers aan. Het appartement verkeert in uitstekende staat, is in 2015 volledig verbouwd en beschikt over een eigen entree vanaf de straat.

Het appartement is gelegen op één van de drie Westelijke Eilanden in het centrum van Amsterdam, op enkele minuten van het centraal station. Deze eilanden vormen een klein sfeervol wereldje op zichzelf. Tegenwoordig is het door zijn besloten ligging één van de meest gewilde, rustigste en sfeervolste buurten in het centrum van Amsterdam. De dagelijkse boodschappen kunt u lopen doen op de gezellige Haarlemmerdijk, -straat en de daarachter gelegen Jordaan. In de directe omgeving veel groen en recreatie (zwemsteiger, buurttuin), het Westerpark, de Noordermarkt, het IJ en de hippe Houthavens!

Indeling

Eigen entree vanaf de straat met verzorgd trappenhuis tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Zowel aan de voor- als achterkant een ruime slaapkamer. Centraal de badkamer die is voorzien van douche, wastafel en toilet en hier treft u ook de aansluiting voor de wasmachine.

Derde verdieping
Ruime woonkamer met aan de voorzijde twee grote ramen met uitzicht op de straat. Aan de achterzijde de moderne open keuken voorzien van Boretti gasfornuis, vaatwasser, koelkast, vriezer en een Quooker en is afgewerkt met een fraai natuurstenen blad. Het trappenhuis is middels een schuifdeur af te sluiten en hier treft u een bergkast met de CV-installatie.

Grote Bickersstraat
Deze straat is gelegen op het Bickerseiland. Dit eiland was oorspronkelijk eigendom van dr. Johan Bicker (1591-1653), scheepsbouwer en koopman, burgemeester van Amsterdam, die het in 1631 kocht. De straten die naderhand op dit eiland werden aangelegd, kregen automatisch de naam van de stichter.

Bijzonderheden:
- Dubbel bovenhuis van ca. 61m² (NEN2580)
- Geen bovenburen!
- Twee ruime slaapkamers
- Keurige staat, in 2013 gesplitst en in 2015 verbouwd
- Ruime gemeenschappelijke berging
- Gedeeltelijk dubbelglas
- Erfpacht is afgekocht tot 30 april 2029, aanvraag overstap is gedaan
- Professionele VVE met 9 leden, MJOP aanwezig
- Maandelijkse bijdrage is €165,-
- Parkeren via het vergunningsstelsel
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens