Amsterdam

Amsterdam – Gustav Mahlerlaan 25N

Gustav Mahlerlaan 25N

€ 350.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
33 m2
|
AANTAL KAMERS:
1
Share

In het gebouw ‘The Gustav’ bieden wij dit praktisch ingedeelde en moderne studio appartement (ca. 33m²) aan! De woning is op de achtste verdieping gelegen en beschikt over een ruime living met half open keuken en een badkamer. Tevens biedt het appartement toegang tot het…

In het gebouw ‘The Gustav’ bieden wij dit praktisch ingedeelde en moderne studio appartement (ca. 33m²) aan! De woning is op de achtste verdieping gelegen en beschikt over een ruime living met half open keuken en een badkamer. Tevens biedt het appartement toegang tot het gemeenschappelijke dakterras. Kortom, comfortabel wonen op een zeer gewilde locatie in Amsterdam!

Bereikbaarheid
De Gustav Mahlerlaan is een ruim opgezette straat op de Zuidas welke loopt van De Boelelaan tot aan de Beethovenstraat. Naast de bedrijvigheid is er een ruim aanbod aan horeca in de nabije omgeving denk hierbij aan Nela, Happyhappyjoyjoy en Green Gastrobar. Bovendien bent u binnen vijf fietsminuten op de gezellige Beethovenstraat met een scala aan horeca, hippe boetieks, winkels en speciaalzaken. De echte winkelliefhebber kan zijn hart ophalen bij het Gelderlandplein, een overdekt luxe winkelcentrum met ook hier een tal aan speciaalzaken en mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen. Voor sport, recreatie en ontspanning bent u om de hoek van het Beatrixpark en binnen 10 minuten in het Amsterdamse Bos om te genieten van een heerlijke wandeling. De bereikbaarheid is uitstekend: de woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen A9 en A10. Op enkele minuten lopen vanaf het appartement bevindt zich Station Zuid, waar frequent diverse treinen, bussen en trams vertrekken. Binnen zes minuten bent u met de trein op Schiphol en binnen 10 minuten in hartje centrum op het Amsterdam Centraal Station.

Indeling
Gemeenschappelijk, goed onderhouden entree met automatische deuren, twee liften en een trappenhuis.

Achtste verdieping
Entree biedt toegang tot de living voorzien van een grote raampartij en half open keuken met ruimte voor een eettafel. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, oven, inductiekookplaat, koelkast, vriezer en spoelbak. Ook treft u hier de bergruimte met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger. Vanuit de living heeft u tevens toegang tot de badkamer uitgerust met een toilet, wastafel met meubel en een inloopdouche.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht ca. 33m² (NEN280 rapport aanwezig)
- Gelegen in het gebouw The Gustav op de Zuidas, opgeleverd in 2020
- Lift aanwezig
- Gemeenschappelijk dakterras
- Gemeenschappelijke fietsenstalling
- Stadsverwarming
- Energielabel A
- Actieve VvE, professioneel beheerd. Maandelijkse servicekosten €108,08
- MJOP aanwezig
- Recht van erfpacht. AB 2000. 25 jaarlijkse indexering. De canon bedraagt €1.047,00 per jaar en betreft de periode 01-09-2017 t/m 01-09-2042. Tijdvak 01-09-2017 t/m 31-08-2067.
- Er is geen aanvraag onder gunstige voorwaarden tot overstap naar eeuwigdurende erfpacht gedaan
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens