Amsterdam

Amsterdam – Hazenstraat 12

Hazenstraat 12

€ 1.000.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
131 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Hazenstraat 12, 1016 SP AMSTERDAM Prachtige en unieke bungalow op een geweldige locatie midden in de stad. Door de ligging in de binnentuin heerst er een oase van rust, terwijl je jezelf in het midden van de bruisende stad bevindt. Deze woning heeft een loft-achtige…

Hazenstraat 12, 1016 SP AMSTERDAM

Prachtige en unieke bungalow op een geweldige locatie midden in de stad. Door de ligging in de binnentuin heerst er een oase van rust, terwijl je jezelf in het midden van de bruisende stad bevindt.

Deze woning heeft een loft-achtige indeling en is vrij in te delen. In de huidige indeling heeft het twee slaapkamers en ruime woonkamer met open keuken. Door de aanwezigheid van de vele daklichten is de woning zeer licht. Deze woning is eind jaren '50 gebouwd en heeft als atelier van de beroemde Nederlands beeldhouwer Jan de Baat gediend. De artistieke sfeer vindt je nog steeds terug in de lay-out van de woning.

Bereikbaarheid
Het appartement is gelegen midden in de zeer gewilde Jordaan op steenworp afstand van de bekende “9 straatjes”. De Jordaan staat bekend om zijn gezellige sfeer, door de authentieke bouw, goede restaurants, leuke cafés en bijzondere boetiekjes. Op loopafstand zijn alle voorzieningen die u nodig heeft voor uw dagelijkse boodschappen, zoals Ekoplaza, Marqt en Albert Heijn. Op 5 minuten loopafstand ligt het Leidseplein met de Stadsschouwburg, bioscopen, De La Mar theater. Per fiets bent u zo in het Vondelpark. Daarnaast is het appartement uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbare vervoer. Vanaf de Rozengracht of Marnixstraat kunt u diverse tram-en buslijnen pakken en de auto bent u binnen ca. 15 minuten op de ring A10. Parkeermogelijkheden, zowel op straat middels vergunningsstelsel (meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam) of in een nabijgelegen parkeergarage zoals Q-Park Marnixstraat.

Indeling
Middels de fraaie Turkse Keizerspoort bereikt u de voortuin met eigen entree.
Binnenkomst in de hal welke voorzien is van garderobe. Doorgaans krijgt u via de openslaande deur toegang tot het ruim opgezette woongedeelte. Wat meteen opvalt zijn de drie grote dakramen welke de ruimte voorzien van bijzonder veel natuurlijk daglichtinval. Aan de achterzijde treft u de open keuken, voorzien van 6-pits gasfornuis, dubbele wasbak, inbouw oven en een gezellige keuken bar. Aan de rechter voorzijde van de woning bevindt zich een bergruimte. Aangrenzend aan de woonkamer eveneens aan de rechterzijde, bevinden zich de twee goed bemeten slaapkamers welke beide zijn voorzien van een groot dakraam en inbouwkasten. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een aansluiting voor wasmachine en droger en beschikt over een bijkeuken. Tevens heeft u toegang tot een externe bergruimte, ook vanuit de voortuin te bereiken. Aan de linker achterzijde van de woning, bereikbaar via het woonkamer gedeelte, treft u de badkamer voorzien van toilet, douche en een marmeren wastafel.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht ca. 131m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Deels vrijstaande benedenwoning
- Binnenkomst in eigen voortuin via Turkse Keizerspoort
- Twee slaapkamers
- Natuurlijk lichtinval door vijf paar dakramen
- Energielabel D
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Ouderdomsclausule van toepassing.
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens