Amsterdam

Amsterdam – Hellenburg 7

Hellenburg 7

€ 1.500,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
81 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Hellenburg 7, 1082 GP Amsterdam Licht en comfortabel driekamer appartement van ca. 81m², gelegen in Buitenveldert, een zeer kindvriendelijke wijk in stadsdeel Zuid. De woning ligt op de eerste verdieping van een appartementencomplex en beschikt over twee ruime slaapkamers en een balkon op het oosten….

Hellenburg 7, 1082 GP Amsterdam

Licht en comfortabel driekamer appartement van ca. 81m², gelegen in Buitenveldert, een zeer kindvriendelijke wijk in stadsdeel Zuid. De woning ligt op de eerste verdieping van een appartementencomplex en beschikt over twee ruime slaapkamers en een balkon op het oosten.

Ligging/bereikbaarheid:
De woning ligt op een geweldige locatie in het zuidelijk deel van de stad tussen de Zuidas en Amstelveen, in een rustige en groene wijk met veel scholen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU academisch ziekenhuis in de buurt gelegen. Het Amsterdamse Bos, de Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland bevinden zich om de hoek. Veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne en luxe winkelcentrum Gelderlandplein. Een gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A10, afslag S108 en S109 en A9). Station WTC/Zuid en RAI zijn op korte afstand gelegen.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, trappenhuis en lift.

Eerste verdieping:
Entree met meterkast en separaat toilet met fontein. De eerste slaapkamer is gelegen aan de galerijzijde. Ruime, lichte woonkamer met toegang tot balkon op het oosten. De half open keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, vaatwasser en oven. De badkamer beschikt over een wastafel, inloopdouche en tevens over de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger. Aan achterzijde bevindt zich een tweede slaapkamer met inbouwkast en tevens toegang tot balkon.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht 81m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Balkon gelegen richting het oosten van circa 10m²
– Twee slaapkamers
– Het complex is voorzien van een lift
– De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv en internet
– De huurprijs is exclusief voorschot stookkosten € 50,- per maand
– Twee maanden borg
– Per direct beschikbaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens