Amsterdam

Amsterdam – Hendrik Jacobszstraat 24hs

Hendrik Jacobszstraat 24hs

€ 4.000,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
142 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Hendrik Jacobszstraat 24HS, 1075 PE Amsterdam Per direct beschikbaar! Bijzonder courant ingedeeld appartement (ca. 142m²) met drie slaapkamers en een zonnige tuin op het westen. De familiewoning bevindt zich in een rustig gedeelte van Amsterdam Oud-Zuid. Locatie & Bereikbaarheid: De woning is gelegen in de…

Hendrik Jacobszstraat 24HS, 1075 PE Amsterdam

Per direct beschikbaar! Bijzonder courant ingedeeld appartement (ca. 142m²) met drie slaapkamers en een zonnige tuin op het westen. De familiewoning bevindt zich in een rustig gedeelte van Amsterdam Oud-Zuid.

Locatie & Bereikbaarheid:

De woning is gelegen in de breed opgezette Hendrik Jacobszstraat om de hoek van de Lomanstraat. De woning bevindt zich in een zeer fraaie rustige straat - met prachtige hoge bomen - in een van de meest gewilde gedeelten van de Willemsparkbuurt. Het Vondelpark en diverse winkels/horecagelegenheden bevinden zich op loopafstand. Deze buurt in Oud-Zuid is kindvriendelijk met o.a. nationale en internationale scholen in de nabijheid. Op korte loopafstand zijn er goede mogelijkheden om met openbaar vervoer te reizen (tram 2 en 16 alsmede diverse buslijnen). Tevens is de woning per auto goed bereikbaar vanaf de ring afslag S108. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Indeling:
De woning beschikt over een eigen entree met trap naar de bel-etage. Ruime hal met toegang tot de woon- en eetkamer geeft. De hal is voorzien van een separaat toilet met fontein. De aan de voorzijde gelegen woonkamer is door middel van een originele en-suite gescheiden van de eetkamer aan de achterzijde. Aangrenzend is er de open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Een originele schouw siert het vertrek.

Vanuit de hal is de ondergelegen verdieping toegankelijk. Deze is aan de achterzijde op tuinniveau en aan de voorzijde slechts ca. een halve meter onder straatniveau. Dit komt doordat de bel-etage hoger boven de straat ligt dan gebruikelijk. Er zijn drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van een douche, ligbad en dubbele wastafel. De master bedroom aan de achterzijde beschikt over op maat gemaakte garderobe kasten en heeft directe toegang tot de tuin op het westen.

In de hal bevindt zich nog een separaat toilet, een ruime (was)kast voor de wasmachine en droger en een bergkast onder de trap met de opstelling van de C.V.-ketel.

Bijzonderheden:
- Per direct te huur
- Huurprijs €4000,- exclusief g/w/l/internet & televisie
- Appartementsrecht 142,20m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Heerlijke tuin op het westen
- 4 slaapkamers
- Veel opbergmogelijkheden
- Originele details
- Woonkamer met en-suite deuren
- Beschikbaar voor bepaalde tijd

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens